Screams keert dit jaar weer terug in Avonturenpark Hellendoorn. En dit jaar zijn het geen 3 maar 4 avonden. Maar dit zijn niet de enige vernieuwingen voor deze editie van Screams.

Dit jaar worden drie spookhuizen en een scarezone vernieuwd. Daarnaast wordt er ook een extra mini walkthrough toegevoegd tijdens Screams. Dit wordt aan ons bevestigd door Avonturenpark Hellendoorn. Het gaat om de volgende vernieuwingen:

Horror Hotel:

Het Horror Hotel keert dit jaar weer terug met twee versies. Tijdens Heksendoorn is er een wat familie vriendelijkere editie. Maar tijdens Screams zullen er meer acteurs te vinden zijn in het hotel, met nog meer bloed.

Zombie Attack: Festival Rampage:

Wat ooit een bruisend festivalterrein was, is nu getroffen door een verwoestende nucleaire ramp. In de schaduwen loeren The Undeads, een horde zombies. Jij staat gewapend met laserguns en krijgt de taak om jezelf te verdedigen. Durf jij de duistere uitdaging aan te gaan en het terrein te bevrijden van deze gruwelijke nachtmerrie?
De adviesleeftijd is 13+. Bezoekers krijgen weer een lasergun waarmee je het waterpark bezoekt.

Death Lab:

Betreed ons laboratorium, waar verschrikkelijke experimenten een spoor van chaos hebben nagelaten. Wat is hier gebeurd? Wat heeft het laboratorium overgenomen? Of eindig je als een verloren ziel in het nieuwe mortuarium? Maak je keuze zorgvuldig, want in het Death Lab telt elke stap. Durf jij het aan?

Witch house keert ook weer terug alleen zullen daar geen grote veranderingen zijn. Wel heeft dit spookhuis net als de andere een nieuw logo gekregen.

Zone

De Scary Corn scarezone komt dit jaar niet meer terug. Deze wordt vervangen door Death Street. Kettingzagen, doodskisten en ongenode gasten die je graag zouden willen zien vertrekken. Bereik jij het einde van de straat of is dit een doodlopend eind? Death Street bevindt zich tussen de Berghoeve en de Sungai Kalimantan, het pad wat de twee delen van park aan elkaar verbindt.

Freak Circus Hooggeëerd publiek! Het Freak Circus zoekt nieuwe acts! Dit jaar geeft het circus een kijkje achter de schermen, waar niet alleen buiten, maar zelfs binnen opgepast moet worden! De zone wordt dit jaar uitgebreid met een mini walkthrough door het Gouden Theater Paleis.

Door het afscheid van een aantal vaste medewerkers is dit een nieuw hoofdstuk voor Screams.

De laatste vernieuwing die doorgevoerd wordt voor Screams is dat er dit jaar een VIP ticket te koop is. Deze was de afgelopen jaren alleen voor genodigden. Maar vanaf dit jaar is deze ook te bestellen voor bezoekers die alle spookhuizen een keer willen bezoeken zonder te wachten.

Screams wordt georganiseerd op zaterdag 14, 21, 28 oktober & 4 november 2023. Tickets zijn binnenkort online te bestellen op https://www.avonturenpark.nl/.