Op zaterdag 2 september is dan eindelijk de documentaire ‘Spookslot: De Historie van Station Halfweg’ in premiere gegaan. De 2-uur durende documentaire is het werk van De Vijf Zintuigen. Wegens het grote succes werden er al snel extra vertoningen bekendgemaakt. Een leuke extra aan dit event is de speciale limited edition pin van het Spookslot in de vorm van een vleermuis. De oplage van deze pin is 650 stuks en koste €7,50.

De documentaire werd vertoont in Theater De Leest van Waalwijk. Kijkers kregen te zien hoe zowel ontwerpers, technici, uitvoerders en vaklui te werk gingen en hoe alle ideeën ontstonden.

Efteling pins zijn vaak bijzonder in trek. Het is daarom voor veel liefhebbers een leuke extra om deze speciale pin te bemachtigen.

Marktplaats

Merchandise van de Efteling blijft enorm in trek. En dit is velen male populairder zodra het om limited editions gaat. Zo was er vorig jaar al een enorme run op merchandise van het Spookslot. De boeken en pins kwamen massaal op Marktplaats te staan.

En wat blijkt nou? De limited edition Spookslot pin van De Vijf Zintuigen staat inmiddels ook al op Marktplaats. Daar gaan de pins voor een bedrag dat 5 keer hoger is dan de oorspronkelijke vraagprijs over de toonbank.

Spookslot

Spookslot sloot vorig jaar permanent haar deuren na een trouwe dienst van 44 jaar. Vrijwel direct erna werd de attractie met de grond gelijk gemaakt. Inmiddels is de Efteling druk bezig met de bouw van een nieuwe spookattractie, namelijk Danse Macabre. Volgens de ontwerpers blijft de sfeer van het Spookslot behouden. De iconische toren van de oude attractie staat als enige element nog overeind.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Meld je aan, praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons groeien richting de 600 leden.