SEA LIFE pakt dit jaar uit met een gloednieuw Halloween-evenement genaamd ‘The Dark’. Het aquarium zoekt gepassioneerde en getalenteerde scare actors die hun vaardigheden willen inzetten om bezoekers de rillingen over hun rug te laten lopen! Wil je solliciteren als eventcrew, teamleider of grimeur? Vul dan ook het formulier in.

Als scare actor bij ‘The Dark’ ben je verantwoordelijk voor het tot leven brengen van angstaanjagende personages en enge scenario’s. Je zult optreden in een onderwaterwereld vol met duistere hoeken, mysterieuze wezens en verrassingen die bezoekers de stuipen op het lijf jagen.

De belangrijkste taken zijn:

  • Het aannemen van een angstaanjagend personage en het consistent uitvoeren van je rol gedurende het hele evenement.
  • Het improviseren van schrikeffecten en enge interacties met bezoekers, rekening houdend met veiligheidsrichtlijnen.
  • Het zorgen voor een meeslepende ervaring door geloofwaardige emoties en reacties uit te drukken. Samenwerken met andere Scare-Actors en het evenemententeam om de algehele enge sfeer te handhaven.
  • Het waarborgen van de veiligheid van bezoekers en medewerkers tijdens de interacties.

Wat verwacht SEA LIFE van jou? Je hebt in ieder geval een sterke passie voor acteren, drama of prestatie kunsten. Daarnaast heb je de capaciteit om geloofwaardige emoties en reacties uit te drukken. Je bent verder ook creatief in het bedenken van enge interacties en schrikeffecten.

Let op! Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn. Je bent ook volledig beschikbaar tijdens de duur van het Halloween-evenement op 20,21,27 en 28 oktober 2023.

SEA Life biedt jou een vergoeding en eventuele extra’s. Je krijgt ook een training en begeleiding in acteertechnieken en veiligheidsprotocollen.

Herken jij jezelf in bovenstaande en lijkt het je geweldig om deel uit te maken van The Dark? Vul dan het formulier in via: https://forms.gle/5Xixy1nPnbZKAdVe7. Geschikte kandidaten worden uitgenodigd voor een vervolggesprek.

Kijk ook eens bij een van onze andere casting artikelen.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons naar de 700 leden.