Liefhebbers moesten er even geduld voor hebben maar Attractiepark Toverland heeft dan eindelijk het nieuwe spookhuis gepresenteerd. Vorig jaar liet het park al weten met een nieuw huis bezig te zijn en ook tijdens het Scare Event van 15 april 2023 liet Entertainment Manager Luke Verhoeven het thema al doorschemeren aan de bezoekers. Als klap op de vuurpijl werd het nieuwe spookhuis vorige week voor de allereerste keer bevestigd door het park. En daar is die dan eindelijk. Het nieuwe spookhuis heet ‘Now You’re Mine’.

Het spookhuis wordt op dit moment druk opgebouwd in een grote loods aan de rand van het park. Bezoekers kunnen ‘Now You’re Mine’ straks bereiken via themagebied Port Laguna. Het huis staat in het teken van de mijnbouw en bezoekers worden dan ook welkom geheten in Mijnbouwmuseum Sevenum.

Het verhaal gaat over de mijndirecteur Mijndert Müller en de zoektocht naar een bijzondere steen met krachten. Sinds Müller met de zoektocht in het donkere gangenstelsel is begonnen, is er van hem niets meer vernomen. Verhalen gaan rond dat deze steen, de Magnum Opus, het eeuwige leven kan schenken aan de vinder. Het is aan de bezoekers om alle geheimen van de toch wat markante mijndirecteur boven water te krijgen.

Het museum is niet alleen bekend door de rijke tentoonstellingen, maar ook door haar mysterieuze mijncomplex. Dat is net gesloten voor onderzoek vanwege instortingsgevaar. Ook gaan er geruchten over mysterieuze schepsels. Zo ontbreekt van de nieuwsgierige mijndirecteur Mijndert Müller ieder spoor. Of misschien toch niet.. .. knock knock!

Het nieuwe spookhuis kost €9,50 per persoon en tickets zijn vanaf nu te bestellen via de website van Toverland.

Naast dit nieuwe spookhuis heeft Toverland ook alle andere spookhuizen en zones bekendgemaakt. Deze kan je hier vinden.

Bezoek de Halloween Nights van 7 oktober tot en met 4 november op 13 geselecteerde avonden. Het park is op deze dagen geopend tot 23:00 uur.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Meld je aan, praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons groeien richting de 600 leden.