Attractiepark Slagharen komt voor de allereerste keer met het Halloween-event; Scary Prairie. Van 7 tot en met 29 oktober kunnen families overdag griezelen en genieten tijdens hét Wild West Halloween-avontuur voor alle leeftijden. 

Tijdens dit familievriendelijke feest verandert Slagharen in een vrolijk en bruisend Halloweenfestival, midden op de prairie. Gasten worden ondergedompeld in 3 themagebieden: Pumpkin Market, Main Street en Lost Trail. Hier lopen ze bijzondere bewoners tegen het lijf, met ieder hun eigen verhaal en soms opdracht. De bekende Slagharen-karakters Randy en Rosie presenteren een speciale Halloween-show in de Music Hall en de middag wordt afgesloten met een parade waaraan kinderen mee kunnen doen.

Walktroughs

Outcast Camp

In Outcast Camp komen gasten terecht in een kamp vol markante western reizigers van allerlei pluimage.

 

Crows Nest

In strodoolhof Crows Nest kraai je het uit van zowel schrik als plezier. Alleen de uitgang vinden is niet genoeg om dit doolhof te verlaten.

The Manor

In The Manor maken kinderen kennis met de Bones familie. Bang hoeven de kleine bezoekers niet te zijn voor deze familie. In dit spookhuis zijn de rollen namelijk omgedraaid. Lukt het je om de Bones familie te laten schrikken?

Praktische informatie

Openingstijden

10:00 – 17:00 uur

Van 7 tot en met 29 oktober 2023

Tickets

Halloween:
€23,50

The Manor:
€2,-

Outcast Camp:
€2,-

Crows Nest:
Gratis

Locatie

Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen