Zoals eerder dit jaar is vermeld, komt ScareCON met hun Aftershock evenement naar Nederland. Nu zijn ook de prijzen van dit evenement bekend.

ScareCON is een Engelse organisatie die aan het eind van het Halloweenseizoen nog een evenement organiseert om na te genieten: Aftershock. Het bedrijf organiseert conventies waar talks en workshops worden gehouden en een markt vol met Halloweendeskundigen te bezoeken is. ScareCON reikt ook jaarlijks zijn eigen awards uit. Zo hebben The Horror Zone en Scare Me al meerdere keren nominaties mogen ontvangen voor hun huizen.

Vorig jaar was Traumatica het toneel voor Aftershock. Bezoekers konden via de site van ScareCON tickets boeken en kregen hier eveneens een voordringpas bij. Op de tweede dag van het evenement werd een backstage tour georganiseerd door de directie van Traumatica.

Aftershock 2023

Dit jaar zal Aftershock dus in Nederland plaatsvinden, en wel op twee plekken. Vrijdag 17 november zal Scare Me in Almere bezocht worden. Fans van alles Halloween die alleen naar dit event willen, zijn daar online £22 voor kwijt. Dit is ongeveer €25,60 ten tijde van het schrijven van dit artikel. Op zaterdag 18 november is The Horror Zone aan de beurt. Ook hier zijn bezoekers £22 voor kwijt. De tickets zijn online vier tot zes pond goedkoper. Willen bezoekers beide attracties bezoeken, dan kost dit hun £40 voor een duaal ticket, oftewel €46,60. Hierdoor zijn fans in totaal vier pond goedkoper uit dan wanneer beide tickets los gekocht worden.

De precieze invulling van Aftershock is nog niet bekend. Zodra hier meer over te melden is, vind je deze informatie hier op ScareZone. Wel kan verwacht worden dat alle huizen van Scare Me en The Horror Zone bezocht kunnen worden. Ook meldt de Facebook pagina van de organisatie dat er een exclusief kijkje achter de schermen wordt gegeven. Wie zonder het complete programma al overtuigd is, kan hier terecht voor tickets voor ScareCON: Aftershock. Durf jij het aan? Misschien tot in november!

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.