In de Halloween-stemming komen zonder erg te schrikken? Tijdens de familievriendelijke Halloween Days in oktober en november kun je griezelen met een lach. Verbaas je over bijna 40.000(!) pompoenen in de meest fantasierijke creaties en ga eens kijken bij de ‘grie-zellige’ shows en Halloween-belevingen. Dit is hét moment voor quality time met je gezin tijdens de herfst, want ook alle nieuwe attracties in Avalon wachten op je!

Ontdek de Pumpkin Farm

Zoveel pompoenen heb je nog nooit bij elkaar gezien. De Tovertuin van het Land van Toos is omgetoverd tot de Pumpkin Farm! Hier dwaal je over houtsnippers langs metershoge creaties van pompoenen. Kijk de gigantische pompoen-toverhoed maar eens! Ook verspreid door het park kun je deze bijzondere pompoencreaties terugvinden, dus ga ze vooral ontdekken! Proef hier ook de exclusieve pompoenspecials bij take-away Bosterras.

 

Nieuw: Magic Forest

Treed binnen in het Magic Forest, een nieuwe indoor-beleving in het Wunderwald. Hier kun je met heel het gezin op ontdekkingstocht naar een magische linde. We noemen het ook wel het bewonderbos, want schrikken is er hier niet echt bij. Overal is wel weer iets nieuws te ontdekken, dus houd je ogen en oren vooral goed open. Misschien kom je ook nog wel magische figuren tegen!

 

Praktische informatie

Openingstijden

halloween: 10:00 – 18:00

7 en 8 oktober 2023
14 tot en met 22 oktober 2023
27 tot en met 29 oktober 2023
4 en 5 november 2023

Tickets

Regulier: €39,50

Vroegboektarief: €32,50

Ticketprijzen kunnen per dag verschillen.

Locatie

Toverlaan 2
5975 MR Sevenum