Attractiepark Slagharen organiseert en viert samen met Aniba Entertainment voor de eerste keer Halloween in het park. Met de evenementen Scary Prairie en Western Nightmares is er voor iedereen wat wils. Overdag is het vooral griezelen en genieten maar in de avond wordt toch echt de duistere randjes van het Wilde Westen opgezocht. ScareZone kwam eerder al met experiences naar buiten maar vanaf vandaag zijn dan ook echt alle tickets te koop.

Tijdens Halloween in Slagharen kunnen bezoekers meerdere walkthroughs bezoeken. Dit zijn Outcast Camp, The Manor en Crows Nest. Deze walkthroughs worden zowel overdag als in de avond aangeboden. Waar het overdag allemaal wat vriendelijker en gemoedelijker is, is het ‘s avonds vooral spannend.

Scary Prairie prijzen

Voor alle walkthroughs dient een tijdstop gereserveerd te worden.

Outcast Camp, €2,-

De walkthrough Outcast Camp kost €2,- per persoon en is van 9 tot en met 13 oktober geopend van 10:30 tot 12:00 uur. Op alle overige dagen tijdens Scary Prairie kunnen bezoekers deze walkthrough betreden van 11:00 tot 13:30 en van 14:00 tot 16:30 uur.

Achter de Main Street leidt een steeg je naar het kamp van de meest gekke karakters van Slagharen. Dit kamp van verstotenen is een grappige, enge maar vooral intrigerende plek van de wildste karakters van het westen. Ze staan bekend om hun gekke gewoontes. Wanneer je dit terrein betreedt is er een grote kans dat je niet meer wilt weggaan!

The Manor, €2,-

The Manor kost €2,- en is net als Outcast Camp te bezoeken van 11.00 tot 13:30 uur en van 14:00 tot 16:30 uur. Met uitzondering van 9 tot en met 13 oktober, want dan is de walkthrough van 15:30 tot 17:00 uur geopend.

“Welkom bij ons thuis! Voordat je naar binnen gaat moeten we je vertellen dat onze familie al meer dan 150 jaar in dit huis woont. Ja, we zijn al zo oud! Hoe dan ook heeft Halloween een speciaal plekje in ons hart. Eindelijk, wat bezoekers die niet bang zijn van wat skeletten!” Kun jij de familie Bones aan het lachen maken door ze te laten schrikken?

Crow’s Nest, gratis

Walkthrough Crow’s Nest is voor iedereen gratis te bezoeken. Ondanks dit dient er wel een tijdslot gereserveerd te worden.

Openingstijden:

  • 11.00 – 13.30 uur 
  • 14.00 – 16.30 uur
  • Van 9 t/m 13 oktober van 13.00 – 14.30 uur geopend. 

Een hele zwerm kraaien besmet de landbouwgrond, het is een echte plaag. De opslag van stro is overgenomen door een gemene kraai. Ben jij dapper genoeg om zijn stronest doolhof te betreden? Zorg ervoor dat hij je niet bedriegt! Er is een speciale spreuk die deze kraai weg kan laten vliegen. Kun jij de spreuk ontrafelen en de kraai wegjagen?

Pumpkin Market

Naast alle experiences is er ook een scarezone waar bezoekers mee kunnen doen aan alle feestelijkheden.

De bewoners van dit deel van de prairie zijn vrolijke, grappige en levende pompoenen. Er is een Halloween viering aan de gang. Een band speelt het Pumpkin market lied en de kok is zijn favoriete soep aan het bereiden. Nee, natuurlijk geen pompoensoep, maar tomatensoep. Ontdek de markt en bekijk enkele pompoenhuizen.

Western Nightmares

Zodra de avond valt is het einde oefening voor de gezellige kant van Halloween. Om precies 6 minuten over 18:00 uur start het park met het spannende Western Nightmares. Bezoekers kunnen hier dezelfde walkthroughs ervaren als overdag, maar de sfeer is totaal anders. Ook voor de avonduren dienen er tijdsloten gereserveerd te zijn.

Outcast Camp, €4,-

‘s avonds is Outcast Camp een plek van verschoppelingen die ervoor hebben gekozen ver weg te leven van de samenleving en alle regels. Zij beschermen vol trots hun territorium, zelfs wanneer geweld daarvoor nodig is. Als je eenmaal de Outcast Grounds hebt betreden is er geen weg meer terug. Het wordt je thuis, of het nu levend of dood is. 

The Manor, €5,-

Terug in de tijd woonde er een familie op hun boerderij. Op een dag sloeg het noodlot toe. De familie verdween zonder ook maar één spoor na te laten. Een bezoek aan hun huis brengt je nu terug naar het jaar 1850. Maar is de familie wel echt verdwenen of zijn ze op zoek naar nieuwe bewoners? 

Crow’s Nest, gratis

Het doolhof van Crow’s Nest is ook in de avonduren gratis te bezoeken.

Het doolhof van stro is lang een bron van vreugde voor de locale bevolking geweest, maar ‘s nachts is er iets. Een donkere schaduw verspreid zich over het veld, het is op jacht naar iets, op zoek naar een nieuwe prooi die ze kunnen bezitten. Ga als sterveling ‘s nachts het doolhof niet in, het is niet veilig! 

Pumpkin Market

Wraakzuchtige pompoenen komen uit de schaduw tevoorschijn. Ze zijn meedogenloos op zoek naar wraak. Met een spookachtig doel zijn ze op zoek naar de meest bange zielen, klaar om ze te oogsten in hun speciale greep. Pas op voor hun huiveringwekkende aanwezigheid, want hun achtervolging kent geen grenzen.

Attractiepark Slagharen geeft tijdens Western Nightmares een adviesleeftijd van minimaal 14 jaar af. Wil je Halloween voor de allereerste keer in Slagharen ervaren? Het park heeft het startsein gegeven, nu is het aan jou om tickets de bestellen en de tijdssloten te reserveren. Dit doe je eenvoudig via de website van Attractiepark Slagharen.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Meld je aan, praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons groeien richting de 700 leden.