Goed nieuws voor alle horrorliefhebbers in Schijndel en omstreken. De Halloween spooktocht komt er weer aan en wel op zaterdag 4 november 2023. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven voor de tocht waarna zij op de dag zelf met een busje vervoerd worden naar de spooklocatie. Deze locatie staat vol met griezels en andere angstaanjagende figuren. Wil jij nou onderdeel worden van de spooktocht en een van deze enge figuren worden? Lees dan zeker even verder.

De organisatie achter deze spooktocht is tijdens een bijeenkomst tot de conclusie gekomen dat er meer scare actors nodig zijn. Daarom is de zoektocht naar enthousiaste scare actors nog steeds in volle gang. Dus vind jij het leuk om mensen te laten schrikken? Geef je dan nu op via de mail: wijkraadbloemenwijkschijndel@gmail.com. Let op: Je dient hiervoor wel 16 jaar of ouder te zijn.

Wijkraad Bloemenwijk Schijndel is een actieve wijkraad, die zich inzet voor diverse activiteiten voor de bewoners uit de Bloemenwijk.

Verhaal spooktocht

Een psycho-gestoorde patiënt verteld over de sadistische doktoren die hem zo gek hebben gekregen als hij nu is. Eigenlijk was er niet veel met hem aan de hand toen hij de inrichting in kwam, maar nu… dwalen er in het bos naast de inrichting een heleboel psycho-patienten rond, kwaadaardige doktoren en ook de overleden patiënten uit het mortuarium blijken niet helemaal dood (meer) te zijn.

Hiervoor zoekt de wijkraad dus nog scare actors die mee willen doen. Deelname als scare-actor is op vrijwillige basis, wel wordt je voorzien van wat eten en versnaperingen tijdens het schminken en achteraf. Dus wil je na het halloweenseizoen in november nog even lekker tekeer gaan en deelnemers zo laten schrikken dat ze het bijna in hun broek doen van angst? Dan is dit het moment om je op te geven. Succes!

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Discord server en help ons naar de 700 leden.