Attractiepark Toverland pakt tijdens de Halloween Nights uit met 5 scare zones. Het park staat erom bekend dat het elk jaar de kwaliteit van de zones naar een hoger niveau probeert te tillen. Voor aankomende edities kunnen bezoekers nog steeds genieten van de zone Cirque, maar deze staat niet meer op de oude vertrouwde plek. De vernieuwde scare zone staat dit jaar buiten de parkgrenzen voor de oude ingang, en met attracties!

Terwijl het park langzaam transformeert in een griezelige plek, staat er buiten het park ook genoeg te gebeuren. Scare zone Cirque wordt namelijk 2 keer zo groot als voorheen. Centraal in dit gebied vinden bezoekers een grote circustent. Bezoekers lopen hier door een complete circuszone met verschillende attracties en typische kermisspelletjes. Volgens het park wordt de totale halloweenbeleving intenser dan ooit en herkennen bezoekers de zone niet meer terug.

Attracties

De bijzondere scare zone is dit jaar voorzien van diverse kermisattracties. Bezoekers kunnen hier rondjes maken in de nostalgische rups attracties. Voor bezoekers die snel en behendig zijn is daar de razendsnelle zwieper van de Madmill. Deze attractie kost €4,- per rond en bezoekers moeten hier over een ronddraaiende arm zien te springen. Wie houd dit het langste vol?

De bekende Cakewalk keert ook weer terug in Toverland. Deze attractie zit vol met bewegende trappen, draaischijven, lopende banden en nog veel meer gekkigheid.

Games, aankleding en snacks

Naast kraampjes en grijpautomaten kunnen de echte patsers hun spierballen tonen bij de Kop van Jut. Door deze toevoegingen is Cirque nu 2 keer zo groot geworden. Door middel van extra aankleding, pipowagen en kleurrijke verlichting komt dit gebied helemaal tot leven en hangt er nog meer sfeer.

Vanaf 19:00 uur slaat de sfeer hier helemaal om wanneer de kwaadaardige circusartiesten de boel overnemen. Ook dan kan er uitgepuft worden op een rustig plekje onder het genot van een lekker drankje en een snack uit een van de vele foodtrucks.

Overdag al te bezoeken

Cirque is overdag al te bezoeken vanaf 14:00 uur. De sfeer is dan nog gezellig. Ook dan is er gezellig straatentertainment te vinden. De acts vinden random plaats en hebben dus geen vaste tijden.

Bekijk hier de plattegrond van scare zone Cirque:

De Halloween Nights in Attractiepark Toverland barsten vanaf 7 oktober 2023 los. Op 13 avonden slaat de vrolijke sfeer ineens om zodra duistere figuren uit de kluis weten te ontsnappen en daarbij het park overnemen. 

Tickets voor de spookhuizen variëren tussen de €5,- en €9,50. Wil je alle spookhuizen doen? Dan is de Fear Pass wellicht iets voor jou. Bestel je tickets eenvoudig via de website van het park.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons naar de 700 leden.