Wunderland Kalkar heeft de afgelopen weken steeds meer informatie naar buiten gebracht over hun allereerste Halloweer evenement: Horror Nights Kalkar. Zo werden eerder al de verhalen van de drie spookhuizen, “Arbeitsraum“, “LABO” en “Albtraumdorf” bekend. Zo is nu ook de plattegrond van het evenement bekend, zoals hieronder te zien is. Ook is er meer bekend geworden over de twee scare zones.

Scare zones

Op de plattegrond vallen de locaties van de drie spookhuizen te zien. Ook is te zien waar de twee scare zones zich bevinden. Op de website van het evenement is meer te lezen over de zones. Zo zullen bezoekers in “Bloody Mess” een bloederige bende tegenkomen die de gasten opjaagt. In “Infected People” loop je de geïnfecteerde “subjects” van Herr Pluton tegen het lijf. Deze monsters zullen een zombieachtige karakter hebben. Zoals eerder vermeld, zijn de scare zones dus onderdeel van het overkoepelende verhaal over de wetenschapper Ferdinand Pluton en zijn experimenten.

Extra’s

Op zowel de plattegrond als de website is te zien dat midden in het evenementengebied een foodcourt zal zijn. Wat voor eten hier te halen valt, is echter nog niet bekend. De foodcourt ligt in ieder geval in een zogenaamde “safe zone”. Hier zullen naar alle waarschijnlijkheid geen scare actors rondlopen en kan je in alle rust wat eten. Ook zijn er 7 attracties geopend tijdens Horror Nights Kalkar. Wellicht dat rondlopende acteurs een ritje met je zullen maken in het carrousel?

De openingsshow bevindt zich tevens in het midden van het gebied. Deze show draagt de naam “The Headliner”. Ook hier is de verwachting dat de show zal gaan om het hoofdpersonage Herr Pluton.

Horror Nights Kalkar is te bezoeken van 6 oktober tot 5 november op de vrijdagen en zaterdagen. Een ticket kost €29,50 en biedt toegang tot het complete gebied, inclusief de openingsshow, de drie huizen en de twee scare zones. Voor de echte durfallen is er het “Horror Hotel“: een 18-uur durende experience, inclusief overnachting en ontbijt.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons naar de 700 leden.