Op 27 en 28 oktober organiseert Buitenpost een angstaanjagende spooktocht over het Blotevoetenpad in samenwerking met Stichting Scare Actors. Betreed de ‘Kliniek Buitenpost’, waar het verhaal draait om Professor Craniotomie en zijn patienten. Je kunt op deze dagen ook terecht voor een heerlijk Halloweendiner met lokale producten in de kas van DAVO proeflokaal Twello op het terrein.

Het verhaal op het Blotevoetenpad gaat dit jaar over Professor Craniotomie, een befaamd hersenchirurg. Geconfronteerd met zijn traumatisch ontspoorde zoon, besloot hij actie te ondernemen. Na jaren van onderzoek creëerde hij met zijn team een baanbrekende operatietechniek voor ontspoorde tbs-patiënten en clowns, de craniobupolaire device implantatie. Het succes dwong hem meerdere klinieken te openen, waaronder de indrukwekkende “Kliniek Buitenpost”. Durf jij het aan? Stap binnen en ontdek het, maak een rondleiding langs deze unieke patiënten. Goed om te weten: de tocht is voor verschillende leeftijden en wordt intenser naarmate het later wordt. Het is eerst een beetje spannend en geschikt voor jongere kinderen, afhankelijk van hoe dapper het kind is. Later op de avond kan de tocht zelfs voor volwassenen eng zijn.

Praktische informatie

Openingstijden

19:00 – 21:30 uur

Vrijdag 27 oktober 2023
Zaterdag 28 oktober 2023

Tickets

Online:
€9,-

 

Locatie

Rijksstraatweg 17A
7391 MH, Twello