Het is misschien nog moeilijk te beseffen maar over 2 weken beginnen de Halloween Fright Nights in Walibi Holland. Deze editie heeft als thema ‘Symphony of Screams’ en Eddie de Clown is dan ook druk bezig om het orkest vol met freaks klaar te stomen voor 12 angstaanjagende avonden. Het park uit de polder pakt dit jaar groot uit. Bezoekers kunnen enkel en alleen dit jaar ‘The Final Slay Ride’ bezoeken. Aan de overkant staat de experience ‘Urban Explhorror’ waar bezoekers gewapend met een zaklamp moeten zien te overleven. Uiteraard kunnen bezoekers ook deze keer weer griezelen in de scare zones. Nieuw dit jaar is ‘Ghostly Graveyard’ dat zich tussen de attracties Blast en Untamed bevindt. Heb jij de easter egg al gevonden? Een andere zone is Nightmares. Deze wordt dit jaar vernieuwd en keert ook niet meer terug in Walibi Playland. Eerder liet ScareZone al wat foto’s zien van een kasteel. Inmiddels zijn er wat dingetjes aan toegevoegd.

Scare zone Nightmares was voorgaande jaren enorm populair. Bezoekers komen hier oog in oog te staan met hun grote nachtmerries. Vanwege de drukte vonden er regelmatig opstoppingen plaats. Walibi Holland heeft dit probleem nu hopelijk aangepakt met de verhuizing van de zone naar een nieuwe locatie. Nightmares ligt vanaf deze editie voor de Splash Battle. De attractie is tijdens de avonden overigens gewoon gesloten.

Walibi bouwt ondertussen lekker verder aan de scare zone. Bij de Splash Battle hangen inmiddels spinnenwebben met bovenop de toren een grote spin. Aan de andere kant is het speeltoestel te vinden. Deze lijkt ook onderdeel van Nightmares te worden aangezien daar de bekende blokkendozen op de grond staan en het grote bord van de zone hangt. Aan de linkerkant van de glijbaan staat nu ook het podium waar normaal gesproken Pinokkio zijn kunsten doet.

Data en tickets Walibi Holland

De Halloween Fright Nights zijn op 12 avonden in oktober te bezoeken. Dit is voornamelijk in de weekenden maar zullen ook enkele keren op een donderdag of vrijdag te bezoeken zijn. Bekijk hier alle dagen

Tickets voor het park en alle andere experiences bestel je hier.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Meld je aan, praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons groeien richting de 700 leden.