Zoom Erlebniswelt nodigt bezoekers uit om lekker rond te dwalen tijdens hun Halloween-evenement. De dierentuin in Gelsenkirchen viert op 30 en 31 oktober 2023 het horrorfestival met een speciaal programma waarbij het park tot 22:00 uur is geopend.

In de avontuurlijke wereld van Zoom Erlebniswelt lopen duistere figuren rond zodra de zon is ondergegaan. Het park zorgt door de toepassing van magische verlichting, griezelige geluiden en creepy scenes voor een bijzondere enge sfeer. Kwaadaardig gelach en het gehuil van wolven komen uit meerdere hoeken tevoorschijn. Bij de ingang zijn de enge steltlopers te vinden die iedereen begroeten.

Bezoekers kunnen in delen van de gebieden Alaska, Afrika en Azië meerdere geesten, heksen en andere griezelige figuren tegen het lijf lopen. De avond is compleet met een vuurshow bij het entreegebied. Bezoekers kunnen straks de typische Halloween-stijl verwachten. Het park begint een week van tevoren met de constructie van alle technologie.

De adviesleeftijd ligt op kinderen vanaf 6 jaar. De verkoop van tickets is inmiddels al begonnen. Zo kost een ticket voor volwassenen €18,50 per persoon. De parkeerkosten van €3,- moet hier nog bij opgeteld worden. Bestel je tickets hier.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Meld je aan, praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons groeien richting de 700 leden.