Na een tussenjaar bracht Attractiepark Toverland het spookhuis Trapped terug in 2022. Bezoekers werden hier tijdens de Halloween Nights flink opgejaagd door levensgrote ratten en moesten de uitgang van het doolhof weten te vinden. Dit huis, of eigenlijk doolhof, werd een groot succes en was op veel momenten gewoon uitverkocht. Het werd zelfs genomineerd voor de Scare Award ‘Best New Maze’. Misschien wel het meest opvallende was de website van Rat Away dat speciaal voor Trapped online werd gezet door het park. Onderaan deze website staat een e-mail adres vermeld en mensen konden hier ‘zogenaamd’ flessen Rat Away bestellen. Mocht je dit hebben gedaan, dan krijgt deze actie nu een (ratten)staartje.

‘Rat Away keept the rats away!’, aldus de website. Toverland heeft met een knipoog meerdere verwijzingen naar andere parken gebracht. Ene Clown E. uit Biddinghuizen heeft bijvoorbeeld in een review achtergelaten dat het product om ratten te verdelgen met succes heeft gewerkt. Zo zit de plaag nu enkel nog in spookhuis Below. Of wat dacht je van S. Amson uit De Panne met de meeste recente review: ‘Forget Fanta, you’e a Mad Rat if you don’t buy Rat-Away’.

Bestel Rat Away voor vrijkaarten?

Een crewlid van ScareZone nam vorig jaar de proef op de som door 2 flessen Rat Away te bestellen + 1 gratis. De reactie die daar uit voortkwam was:

We thank you for your interest in our fantastic new pesticide Rat Away.

As you can imagine, the demand for Rat Away is currently very high. Therefore it might take a while before we reply to your message.

Do you wish to join our team?Feel free to hop by at our facilities for a tour.

De bestelling voor flessen duurde echter zo lang dat het bedrijf niets meer van zich liet horen. Tot voor kort!

Attractiepark Toverland kwam met de verrassende e-mail:

Vorig jaar heb je een bestelling geplaatst op onze website. Nu overal gigantische rattenplagen opduiken, draait onze productie op volle toeren. Dat onderstreept wat wij altijd al zeggen. Rat Away, keept the rat away!

Hierdoor is onze administratie ten onrechte blijven liggen. Dat vinden we bijzonder spijtig, aangezien je eerder oprechte interesse hebt getoond in ons succesvolle product. Die toewijding willen we dan ook graag belonen.

De e-mail kreeg een bijzonder staartje. Het park geeft de unieke mogelijkheid om een exclusief kijkje te nemen bij de Rat Away productiefabriek in Sevenum. Hier kunnen bezoekers het beestachtige proces met eigen ogen aanschouwen.

Dit staat gelijk aan 2 gratis tickets voor de Halloween Nights + eenmalig gratis toegang voor 2 personen bij spookhuis Trapped.

Hierdoor hopen we onze nalatigheid toch te kunnen compenseren!

Deze hilarische actie kon uiteraard op veel lof rekenen.

Data en tickets Toverland Halloween Nights

De Halloween Nights in Attractiepark Toverland barsten vanaf 7 oktober 2023 los. Op 13 avonden slaat de vrolijke sfeer ineens om zodra duistere figuren uit de kluis weten te ontsnappen en daarbij het park overnemen. 

Tickets voor de spookhuizen variëren tussen de €5,- en €9,50. Wil je alle spookhuizen doen? Dan is de Fear Pass wellicht iets voor jou. Bestel je tickets eenvoudig via de website van het park.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons naar de 700 leden.