In 1988 kwam Child’s Play uit waarbij seriemoordenaar Charles Lee Ray zijn ziel liet overgaan in een Good Guy pop. De pop kreeg als naam Chucky en sindsdien is de franchise uitgegroeid tot een van de meest populaire horrorfranchises aller tijden. Er zijn inmiddels 8 films van uitgekomen en een serie. De serie gaat inmiddels bijna starten aan een derde seizoen op Netflix. Het word dan ook hoog tijd om de officiële trailer van Chucky Season 3 te bekijken.

De roodharige moordenaarspop kreeg in de herfst van 2021 een eigen televisieserie. Een nieuwe generatie heeft hierdoor kennis gemaakt met de kleine moordlustige maar soms ook grappig pop. Als vervolg op het verhaal uit de films is er binnenkort de start van een derde seizoen over Chucky.

In Chucky seizoen 3 heeft de favoriete Good Guy pop het voorzien op ‘America’s First Family’ door het Witte Huis over te nemen. Chucky’s eindeloze honger naar macht gaat dus weer een stapje verder. Hoe is hij hier terechtgekomen en wat wil hij daar? Jake, Devon en Lexy zullen Chucky moeten bereiken maar dat valt natuurlijk niet mee bij het veiligste huis ter wereld. En ondertussen wordt Tiffany geconfronteerd met een dreigende eigen crisis als de politie haar op de hielen zit vanwege ‘Jennifer Tilly’s’ moorddadige razernij van het vorige seizoen.

Bekijk de trailer:

De serie gaat op 4 oktober 2023 in premiere.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons naar de 700 leden.