Het moet nog oktober worden maar Walibi Holland doet al goede zaken. Alle R.I.P. Passen voort de zaterdagen zijn namelijk uitverkocht. Voor alle andere dagen tijdens de Halloween Fright Nights zijn de passen nog wel gewoon beschikbaar. Een pas kost €45,- en geeft een speciale toegang tot verschillende spookhuizen.

De R.I.P. Passen zijn elk jaar weer bijzonder populair en vliegen altijd als warme broodjes over de toonbank. Een pas geeft de bezitter namelijk toegang tot alle traditionele loopspookhuizen. Bezoekers hoeven dan ook niet te wachten in de reguliere wachtrij maar kunnen via een speciale rij naar binnen. Het gaat hier om de spookhuizen Jefferson Manor, Psychoshock, The Villa en het nieuwe The Final Slay Ride. Dit laatste huis is enkel en alleen dit jaar te zien.

De overige experiences en walkthroughs valleen niet onder een R.I.P. Pass. Bezoekers die dus The Clinic, Slaughterhouse, Below en Camp of Curiosities willen doen, zullen daar een aparte ticket voor moeten bestellen. De prijzen variëren tussen de €8,50 en €22,50. Het nieuwe Urban Explhorror, tevens ook alleen dit jaar te bezoeken, valt ook niet onder de pas.

Bezoekers kunnen tijdens de Halloween Fright Nights ook weer lekker griezelen en genieten in de verschillende scare zones. Pirate’s Cove en Tangled Twigs staan op hun oude vertrouwde plekken. Nieuw dit jaar is Ghostly Graveyard. De zone was vorig jaar al te zien tijdens de Halloween Spooky Days maar wordt nu dus ook een stuk enger zodra de avond valt. Als laatste is er de zone Nightmares die dit jaar is verplaatst tegenover de Splash Battle.

Bezoek de Halloween Fright Nights op 12 avonden tussen 7 en 29 oktober 2023. Tickets bestel je hier.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons naar de 666 leden.