Zojuist heeft The Horror Zone het thema van het Bosschenhoofdse evenement bekend gemaakt. Het evenement zal dit jaar The Horror Zone: Huckabays Funfair of Fear heten.

De County Fair bezoekt dit jaar het dorpje Huckabay, Texas, wat al sinds 2021 het onderliggende thema is van The Horror Zone. Gasten kunnen kraampjes, spellen, wedstrijden en attracties verwachten. Maar niets is wat het lijkt. Of toch wel? Want dat skelet lijkt wel vreselijk echt. En de clowns lachen wel, maar toch klopt er iets niet.

Het evenement heeft de afgelopen weken al een aantal teasers geplaatst op sociale media, maar maakt nu officieel het thema bekend. Welke experiences er precies te beleven zijn in Bosschenhoofd is nog niet bekend. Wel kunnen we wederom een goede kwaliteit verwachten van de organisatie. Het evenement heeft al eerder een Scare Award gewonnnen voor ‘Best Concept’. Een funfair thema is geen onbekende in de Halloweenbranche: meerdere parken kiezen voor een huis of zone omtrent clowns en kermissen. Denk bijvoorbeeld aan Movie Park Germany en Traumatica. Ook Toverland heeft met het vernieuwde Cirque een groot gebied vol clowns en attracties.

The Horror Zone draait op 6 avonden in november. Wie nu tickets bestelt, kan helaas niet meer profiteren van de early bird prijs. Tickets zijn nu verkrijgbaar voor €27,95. Echte Halloweenliefhebbers kunnen ook een backstage tour boeken. Dit kan elke avond om 20:00 en/of 21:30. De prijs hiervoor is €74,95. Voor meer informatie, bezoek je de website van The Horror Zone.

Het evenement vindt plaats op 10, 11, 17, 18, 24 en 25 november. Deze dagen vallen op een vrijdag en zaterdag. Het event draait dan van 19:00 tot 23:00 uur.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Meld je aan, praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons groeien richting de 700 leden.