Attractiepark Toverland pakt voor de aankomende Halloween Nights uit met het nieuwe spookhuis ‘Now you’re mine’. Dit huis komt net buiten het park achter gebied Port Laguna te liggen in een gigantische loods. Er wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan het nieuwe huis waar bezoekers straks 20 minuten binnen zullen zijn. Het thema? Een mijn. En Toverland heeft inmiddels de eerste beelden gedeeld.

‘Now you’re mine’ kost €9,50 en mensen die een ticket gekocht hebben ontvangen een e-mail met daarin de tekst:

We zijn verheugd om je te mogen begroeten in Mijnbouwmuseum Sevenum. Hier ontdek je alles over het zwarte goud dat hier in de omgeving gevonden is. Maak een unieke tijdreis via de rijke tentoonstelling en ontdek alle mijnbouwattributen, authentieke gereedschappen en avontuurlijke verhalen van weleer. Zelfs de al eeuwen geroemde edelsteen Magnum Opus maakt onderdeel uit van de vaste tentoonstelling.  

Bekijk de eerste foto’s van Now you’re mine:

Bezoek de Halloween Nights in Attractiepark Toverland vanaf 7 oktober op geselecteerde dagen tot en met 4 november 2023. Het park is dan geopend tot 23:00 uur. Elke avond wordt teven afgesloten met een vuurwerkshow.

Nieuw dit jaar is het vernieuwde, verplaatste en vergrootte scare zone Cirque. Deze is straks in het buitengebied van het park te vinden, voor de oude ingang. Attractiepark Toverland brengt ook tijdens hun Halloween-evenement een speciaal biertje uit. Dit Halloween-biertje heet Scary Pumpkin IPA en bevat zelfs een blacklight-effect.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons naar de 666 leden.