Aankomende zaterdag barst Halloween ook in Drouwenerzand Attractiepark los. Na een succesvolle editie van vorig jaar pakt het park groots uit met 2 nieuwe spookhuizen, een Halloweenhuis en een maze. Daarnaast kunnen bezoekers helemaal los gaan in 3 scare zones en zelfs het Winterplein bezoeken. ScareZone kan als eerste de foto’s delen.

Overdag gaat het er in Drouwenerzand nog vriendelijk aan toe. Maar hoofdpersonage Freek den Vilder is wat minder vriendelijk. Tijdens Scary Halloween zal hij dit ook zeker laten merken bij alle bezoekers. De avond start met een parade om 18:00 uur waarbij allerlei griezels en ander gespuis zich voor de eerste keer laten zien. Daarna zullen zij zich verspreiden over de zones en spookhuizen.

Spookhuis nummer 1 heet The Flying Dutchman en is voorzien van bijzondere attributen. Het huis is vanaf 14:00 uur te bezoeken en sluit de deuren om 20:30 uur. De adviesleeftijd ligt hier op 12 jaar en ouder.

Het tweede spookhuis draait om de gestoorde psychopaten van ‘Cuckoo’s nest Asylum’. Ook dit huis is geopend van 14:00 tot 20:30 uur en heeft een adviesleeftijd van 12 jaar en ouder.

En er is nog meer, want het park komt dit jaar ook met een nieuwe maze. Zorg dat je stevig op je benen staat, want de kans is groot dat je weer met knikkende knieën ‘The Maze’ verlaat, als je dat al lukt.

Overdag kunnen bezoekers het Halloweenhuis van Familie Caronas bezoeken. Dit kan van 13:00 tot 16:30 uur en de adviesleeftijd ligt dan van 6 tot 12 jaar. In de avonduren wordt het een stuk spannender. Van 18:15 tot 20:30 uur is de adviesleeftijd namelijk 12+. Wie durft?

Zoals gezegd zijn er deze editie 3 verschillende scare zones waar freaks in rondhangen. De eerste is Freak Circus.

De volgende scare zone is Dia de los Muertos.

En tot slot is daar de scare zone met heksen en tovenaars The Witches.

Even bijkomen van alle spookhuizen en scare zones? Ontdek de gezellige sfeer op het Winterplein en warm hier op onder het genot van een warme chocolademelk. Er kan plaatselijke sneeuw vallen….

Elke avond wordt net als vorig jaar afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow. Deze start om 20:30 uur.

DATA EN TICKETS DROUWENERZAND

Halloween in Drouwenerzand Attractiepark vier je op 7, 14, 21, 25 en 28 oktober 2023. Het park is op deze dagen geopend van 13:00 tot 21:00 uur. Tickets voor deze dagen zijn online te bestellen voor €23,50. Dit doe je hier. Toegang tot het park is inclusief eten, drinken en ook nog eens toegang tot alle spookhuizen en andere halloweenactiviteiten.

Krijg je niet genoeg van al het scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons naar de 666 leden.