The Horror Zone komt dit jaar terug met een nieuw verhaal. Het Texaanse stadje Huckabay, wat sinds 2021 het nieuwe speelterrein van The Horror Zone in Bosschienhoofd is, is namelijk overspoeld door allemaal kermisfiguren van de County Fair. Eerder deze maand maakte het halloweenevenement het eerste spookhuis al bekend: “Campsite The Mayflower“. Nu is daar een tweede experience bijgekomen, genaamd “Oliver’s Funhouse”.

“Oliver’s Funhouse”

Voor een bescheiden prijs kun je “Oliver’s Funhouse” betreden, waar een reeks verbazingwekkende kamers en attracties op je wacht. Van de grootste ballenbak tot het meest uitdagende spiegeldoolhof, deze attractie staat garant voor een overweldigende ervaring. Bezoekers verlaten de Funhouse vaak met brede glimlachen op hun gezicht, maar soms lijkt het alsof die lach misschien niet helemaal uit vrije wil is ontstaan.

Oliver's Funhouse

Het Mysterie Achter de Kamers

Tijdens je bezoek hoor je mysterieuze geluiden die je niet kan plaatsen. Ze horen in ieder geval niet bij je standaard Funhouse. Wat is er gaande? En zijn die clowns wel echt zo grappig als dat ze lijken?

Wat zich achter de deuren van Oliver’s Funhouse afspeelt, blijft een groot mysterie die de bezoekers op het puntje van hun stoel houdt. Voor sommigen is het een avontuur vol verrassingen, terwijl anderen wellicht met een verhoogde hartslag en een nieuwe angst vertrekken. Nieuwsgierigheid is de kat z’n dood, zeggen ze ook wel…

Een Extreme Ervaring in de Horror Zone

Het bijzondere aan Oliver’s Funhouse is dat het een extremer spookhuis is. Acteurs mogen bezoekers aanraken, wat de spanning en angst tot het uiterste drijft. Daarom is de minimale leeftijd voor deze angstaanjagende ervaring vastgesteld op 16 jaar. Dit herkennen we van een eerder huis bij The Horror Zone: “The Cells“. Ook daar mochten acteurs je aanraken, meeslepen en vasthouden.

Ontdek de Geheimen van “Oliver’s Funhouse”

Een bezoek aan Oliver’s Funhouse is niet alleen een kans om plezier te beleven, maar ook om de grenzen van je eigen verbeelding te verkennen. Durf jij het aan om de uitdaging aan te gaan en te ontdekken wat zich achter de deuren van Oliver’s Funhouse in de Horror Zone verschuilt? Terwijl je het avontuur aangaat, is het verstandig om altijd op je hoede te zijn, want in deze mysterieuze en angstaanjagende wereld weet je nooit wat er op je pad kan komen.

Voor meer informatie over dit evenement en de dagen waarop deze te bezoeken is, ga je naar de website van The Horror Zone.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Meld je aan, praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons groeien richting de 700 leden.