Wel, niet, wel, niet. De 13e editie van spooktocht Stadskanaal stond een lange tijd op losse schroeven. De organisatie kreeg het niet voor elkaar om genoeg vrijwilligers binnen te harken. Tot nu, want het minimum aantal vrijwilligers is bereikt. De buurtvereniging had er namelijk al 45 maar wilde er minimaal 25 vrijwilligers bij hebben. Na een oproep via de radio ging het ineens allemaal wel heel snel.

De organisatie kwam met een oproep op Radio Noord en sindsdien zijn er veel vrijwilligers bijgekomen. Zowel mensen uit Stadskanaal als daarbuiten zetten zich in om deelnemers een mooie avond te geven. Hierdoor gaat spooktocht Stadskanaal definitief door op zaterdag 28 oktober 2023.

Hoe meer vrijwilligers zich aanmelden, hoe spannender de spooktocht gaat worden. De ploeg bestaat naast een hoop griezels ook uit bouwers die overdag al helpen met alles op te bouwen. De route is ongeveer 3,5 kilometer lang en loopt vanaf het buurthuis ten noorden van Stadskanaal en eindigt op de Dalweg. Opgeven als vrijwilliger is inmiddels niet meer nodig.

Aanmelden maar

Het is inmiddels mogelijk om je aan te melden voor de spooktocht. Deelname kost €7,50 per persoon en de groepen bestaan uit maximaal 10 personen. Aanmelden kan via spooktochtnoord@gmail.com. Vermeld dan wel even de naam van je groep, het aantal personen, de leeftijden en wat je vertrektijd is. De vertrektijden zijn tussen 19:00 en 22:30 uur.

Krijg je niet genoeg van het scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons richting de 700 leden.