Turf Aalsmeer komt met een speciale Halloween versie van de belevingen ‘Fort K’ en ‘Gold Creek’ op 30 oktober tot en met 3 november 2023. De organisatie is hiervoor op zoek naar scare actors.

Lijkt het je leuk om enkel of al deze avonden (afhankelijk van reserveringen) rond te dwalen in een verlaten westerndorp of het fort te bewaken als dollende patrouille? Dan is dit iets voor jou!

Met een hapje en een drankje een een schappelijke vergoeding zullen wij je ontvangen en je helemaal klaarstomen om de bezoekers de avond van hun leven te geven.

Mocht je dat nou leuk lijken, stuur dan direct een e-mail naar: info@turfaalsmeer.nl met daarin je naam en telefoonnummer of bel/app met Wilco op 0638735070

Turf Aalsmeer biedt verschillende unieke ervaringen; binnen of buiten, voor jong of oud en voor kleine of grote groepen. Zij ontwerpen en bouwen alle spellen zelf, gebaseerd op de principes van het populaire ‘escape room’-concept. Zij proberen echter wel in elk spel iets extra’s en anders aan te bieden.

Fort K

De mysterieuze geheime organisatie ‘Activae Aqua Alsmare’ heeft de controle over het oude fort bij de Kwakel overgenomen en doet onderzoek naar het water eronder. Ga de uitdaging aan om dit fort te infiltreren in een team van maximaal 8 spelers: kun jij binnen 80 minuten diep in de organisatie doordringen?

Gold Creek

Bezoek het verlaten goudkoortsstadje Gold Creek in 2 of 3 teams van maximaal 5 spelers per team. Je doel is om binnen 70 minuten zoveel mogelijk goudstaven te verzamelen. Ontsnap, los puzzels op, zoek, werk samen en schiet het andere team neer met lasergame geweren: welk team zal winnen?

Krijg je niet genoeg van het scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons richting de 700 leden.