Om Halloween te vieren kunnen horrorliefhebbers dit jaar ook in Attractiepark Slagharen terecht. Plannen voor dit evenement lagen al even op tafel maar het park kwam eerder dit jaar in mei dan eindelijk met de verlossende woorden. Overdag is het tijdens Scary Prairie kindvriendelijk, maar om precies 18:06 uur slaat de sfeer om en wordt het allemaal grimmig tijdens Western Nightmares. De combinatie van het vele schreeuwen, spookhuizen bezoeken en attracties berijden kunnen veel buiken doen knorren. En daarom presenteert het attractiepark dit jaar een echt griezelbuffet. Lekker eten met een Halloween twist.

Bezoekers kunnen op de draaidagen van Western Nightmares terecht in restaurant ‘Big Jake’. Hier is tussen 17:00 en 20:00 uur een Halloween buffet te vinden met allerlei verschillende gerechten zoals spaghetti met oogballen, broodstengels met nagels of frikandel mummies.

De kosten voor dit buffet zijn €31,- per volwassenen. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar ligt de prijs op €15,50. Dit is exclusief drankjes, met uitzondering van koffie en thee. Attractiepark Slagharen vraagt om een aanbetaling bij het reserveren om zo de capaciteit te waarborgen.

Western Nightmares is nog op 5 avonden namelijk 20, 21, 25, 27 en 28 oktober 2023. De poorten van Attractiepark Slagharen zijn dan geopend va 10:00 tot 22:00 uur. Crows Nest is een maze dat gratis is te bezoeken. Er dient wel een tijdslot gereserveerd te worden. The Manor kost €5,- en Outcast Camp €4,-. Tickets bestel je hier.

Krijg je niet genoeg van het scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons richting de 700 leden.