Screams heeft de eerste 2 draaiavonden erop zitten in Avonturenpark Hellendoorn. Bezoekers kunnen net als vorig jaar weer genieten van de spookhuizen ‘Horror Hotel’, ‘Witch House’ en ‘Death Lab’. Voor de oplettende onder ons is er vooral in het laatstgenoemde huis wat nieuws te spotten, het nieuwe mortuarium. Aan de andere kant van het park is ‘Zombie Attack’ te vinden. Dit is een walkthrough die dit jaar is vernieuwd en de naam ‘Zombie Attack: Festival Rampage’ heeft gekregen. Maar wat staan bezoekers hier nu eigenlijk te wachten?

Zombie Attack ligt op het terrein van het kleurrijke slidepark, dat in de zomer voor de nodige verkoeling zorgt. Maar in oktober is alles anders. Het terrein is getroffen door een nucleaire ramp en wat ooit een bruisend festivalterrein was, is nu een plek van de zombies geworden. Bezoekers krijgen de uitdaging om het terrein te betreden met een lasergun. Hiermee kunnen zij zich verdedigen tegen de agressieve zombies. Op de achtergrond staat de DJ nog steeds plaatjes te draaien en lijkt het een groot feest te zijn. Maar niets is minder waar. Verdedig jezelf en bevrijd het terrein van deze in de schaduw loerende ‘The Undeads’, oftewel zombies.

Bezoekers moeten grotendeels door het zand lopen op dit festivalterrein. Bij een festival hoort natuurlijk ook een camping. Op de route komen bezoekers dan ook caravans, tenten en andere objecten tegen die allemaal thuishoren bij een festival. De adviesleeftijd ligt op 13 jaar en ouder.

Data en tickets Screams

Tickets voor Zombie Attack: Festival Rampage kosten €6,- per persoon en zijn hier te bestellen samen met alle andere spookhuizen. Screams introduceert dit jaar voor de eerste keer een V.I.P. tickets waarbij nog amper gewacht hoeft te worden bij alle huizen. Lees er hier meer over.

Screams, de tweevoudig winnaar van de Publieksprijs, is nog op 28 oktober en 4 november 2023 te bezoeken in Avonturenpark Hellendoorn. Het park is op deze dagen geopend tot 23:00 uur. Om 19:00 uur worden bezoekers getrakteerd op een vuurwerkshow waarbij het kindvriendelijk Heksendoorn wordt afgesloten en Screams wordt gestart.

Krijg je niet genoeg van het scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons richting de 750 leden.