Aankomende vrijdag 27 oktober 2023 is er in het hart van Rosmalen “Nightmares Unleashed”. Hier komen alle angsten tot leven. Treed binnen in een wereld waar dromen veranderen in nachtmerries, waar monsters ontsnappen uit de diepten van de verbeelding en waar zelfs het onschuldige plotseling gevaarlijk wordt. Durf jij de confrontatie aan?

Hoe ziet deze avond er precies uit?

20:50 uur – Aftrap bij het spookhuis

Kom om 20:50 uur bij het spookhuis voor de aftrap van een nacht vol angstaanjagend vermaak. De gastheer zal iedereen verwelkomen en opwarmen voor de griezelige avond.

21:00 – 21:30 uur – Het spookhuis opent zijn deuren

Duik in het duistere spookhuis, waar onvoorspelbare nachtmerries wachten. Kan jij ontsnappen aan de angstaanjagende geheimen die binnenin schuilen? Het spookhuis staat tegenover de kentering in het dorp.

21:00 – 22:00 uur – Scary Nights

Betreed het duister van de Scary Nights, waar elke hoek, elke schaduw en elk geluid een nieuwe angst kan ontketenen. De nacht is van de monsters, en niemand is veilig. Of je nu bang bent voor clowns, spinnen, geesten of het onbekende, we hebben voor iedere angst wel een verschrikking.

Adviesleeftijd: 12+

”Nightmares Unleashed” is ontworpen voor waaghalzen van 12 jaar en ouder die op zoek zijn naar een avond vol spanning en sensatie. Mis dit angstaanjagende spektakel dan ook niet. ”Nightmares Unleashed” brengt je een avond vol onvergetelijke schrik- en kippenvelmomenten en huiveringwekkende verrassingen. Kom en vier Halloween zoals nooit tevoren in het centrum van Rosmalen, waar “Nightmares Unleashed” je meeneemt naar een wereld waar nachtmerries werkelijkheid worden! Durf jij het aan?

Krijg je niet genoeg van het scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons richting de 750 leden.