Traumatica staat garant voor een gruwelijke avond. Dit hardticket event, gelegen naast Europa-Park, bestaat uit 7 spookhuizen waarvan er eentje ‘Grim’s Funhouse’ heet. Dit spookhuis zit vol met clowns waarvan Grim de leider is. Bezoekers kunnen hem ontmoeten voor zijn eigen funhouse, maar pas wel op. Achter deze grote gevel van het huis schuilt een van Traumatica’s ergste monsters. Denk jij er klaar voor te zijn om dit huis te betreden? Dan kan je er voor kiezen om het op beeld vast te leggen ook.

Laat de show beginnen. Grim en zijn vrienden wachten bezoekers op in hun eigen funhouse voor een onvergetelijk en griezelig optreden. Zij staan dichterbij de bezoekers dan ooit. Dit jaar kunnen bezoekers voor het eerst hun meest angstaanjagende momenten opnieuw beleven. Aan het einde van Grim’s Funhouse kunnen alle overlevenden een QR-code scannen en een video van beelden uit het spookhuis kopen. Dat liet Michael Mack onlangs weten op X:

Naast alle spookhuizen is er ook een experience te beleven die een beetje zit weggestopt. Dit gaat over de experience ‘Taken’. Maar wat is dit nu precies voor een experience? Lees het hier. ScareZone was aanwezig tijdens het eerste weekend van Traumatica. Lees de review hier.

Traumatica draait nog tot en met 11 november 2023 op elke vrijdag, zaterdag en zondag. Daarnaast is het event ook te bezoeken op 26 en 31 oktober + 2 en 9 november. De poorten openen om 18:45 uur. Tickets zijn te bestellen via deze website.

Krijg je niet genoeg van het scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons richting de 750 leden.