Drouwenerzand heeft op woensdag 25 oktober bekend gemaakt dat hun voorlaatste halloweendag compleet uitverkocht is. Enkel zaterdag 28 oktober is het evenement voor jong en oud nog te bezoeken in het Drentse dorpje.

Halloween in Drouwenerzand was dit jaar op vijf dagen te bezoeken. Dit jaar had het park twee nieuwe spookhuizen: “The Flying Dutchman” en “Cuckoo’s Nest: Asylum”. Ook waren er op alle dagen een parade en vuurwerkshow te zien in halloweenthema.

Bezoekers die 28 oktober nog willen gaan, krijgen waar voor hun geld. Een toegangsticket naar het park kost €23,50. Toegang tot het park is inclusief eten, drinken en ook nog eens toegang tot alle spookhuizen en andere halloweenactiviteiten. Overdag tot 17:00 zijn de activiteiten gericht op kinderen tijdens “Sweet Halloween”. Vanaf 18:00 wordt Halloween enger met “Scary Halloween”. Deze enge variant wordt ingeluid met de parade.

Heb jij 28 oktober nog niets te doen en ben je nieuwsgierig naar Halloween in Drouwenerzand? Voor tickets en meer informatie, ga je naar de website van het attractiepark.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Meld je aan, praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons groeien richting de 700 leden.