Volgende week is het dan zo ver: The Horror Zone opent op 10 november wederom de poorten naar Huckabay. Ditmaal is het dorpje in Texas overgenomen door de County Fair.

Op deze fair zijn allerlei interessante attracties te bezoeken. The Horror Zone maakte eerder al drie huizen bekend: “Oliver’s Funhouse”, “Campsite The Mayflower” en “Hell’s Manor”. Nu heeft de organisatie de laatste attracties voor dit jaar bekend gemaakt. Ook heeft de Bosschenhoofdse organisatie het buitengebied bekend gemaakt, genaamd “The Fairground” waar je heerlijk kan eten en leuke spelletjes kan spelen. 

“The World Famous Freak Show”

Mr. Barnett staat op de County Fair met zijn wereldbekende freak show. In dit spookhuis zal de grens tussen realiteit en illusie vervagen. Een freak show belooft natuurlijk al tentoonstelling vol merkwaardige en vreemde dingen. Niets had je kunnen voorbereiden op wat er echt speelt achter de coulissen van deze attractie. Laat jezelf verrassen door wonderlijke mensen en figuren en zoek de grenzen van al wat mogelijk is op. 

“The Black Market”

Als je aan een fun fair denkt, denk je alleen maar aan vrolijkheid, spelletjes en lekker eten. Maar niets is minder waar. Ook deze County Fair heeft een duistere kant: buiten het officiële terrein van de County Fair bevindt zich een wereld vol gokspellen, strippers en hanengevechten. De sfeer zal steeds grimmiger worden, de mensen steeds onvriendelijker en het licht steeds zwakker… Word jij verleid door de zwarte markt? Hier is alles wat jij wenst te krijgen, maar niets komt zonder prijs. Waag jij de sprong in het diepe?

Zoals eerder vermeld, kan je ook dit jaar een backstage tour volgen bij The Horror Zone. Meer informatie over deze tour, de tickets en data vind je op de website van The Horror Zone. 

The Horror Zone heeft met “Huckabays Funfair of Fear” en alle attracties wederom een uitgebreide line-up. Vorig jaar overtrof The Horror Zone alle verwachtingen, dus dit jaar wordt hetzelfde hoge niveau verwacht.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Meld je aan, praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server. Help jij ons groeien richting de 700 leden.