Op vrijdag 20 oktober 2023 maakten honderden deelnemers een griezelige tocht door het centum van Alphen aan den Rijn. De organisatie was in handen van Fantasie Compagnie en zij zorgden deze editie voor 2 startpunten om zo meer deelnemers mee te laten lopen. In het centrum hingen griezelige figuren rond en stonden er verschillende Halloweentaferelen. Op de route waren verschillende punten bij deelnemende winkeliers waar snoep, drinken of iets anders leuks/lekkers te krijgen was.

De tocht was weer een groot succes. Deelnemers moesten vooraf online een ticket kopen. Op locatie werd deze ticket gescand en kreeg iedereen een polsbandje waarmee bij de uitdeelpunten iets lekkers of leuks te krijgen viel.

Bekijk hier een selectie van de foto’s, geplaatst door Fantasie Compagnie.

Klik hier voor alle foto’s van deze Halloweentocht.

Fantasie Compagnie is een stichting dat zich inzet op vijf domeinen waarvan Halloween ook onderdeel is. De Fright Factory en Halloweentocht zijn 2 events dat jaarlijks terugkeren. Afgelopen juli was er bijvoorbeeld een Paranormale Spooktocht. In april was ScareZone aanwezig bij een zombie apocalypse tijdens de Fright Factory. Lees hier de review.

Krijg je niet genoeg van al het scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons naar de 750 leden.