De spooktocht in Strijen is een jaarlijks terugkerend fenomeen, deze keer onder de naam ”Witch of the Woods”. Ook dit jaar loopt de route weer door het bos. Van 19:30 tot 20:30 uur is het allemaal wat milder maar vanaf 20:45 uur wordt het heftiger en komen de bosbewoners dichterbij. Het bos is vanaf dat moment dan ook alleen toegankelijk voor personen vanaf 12 jaar. Zaterdag 4 november gaat het allemaal gebeuren en de tocht is wederom populair, want het is helemaal uitverkocht.

De startlocatie is Sportlaan 11 in Strijen. Aan deelnemers de taak om levend uit het bos te komen. De organisatie van Spooktocht Strijen is de deelnemers alvast aan het teasen met teksten als ”Er komen stemmen uit het Moricaanse bos” en ”Wie komt er oppassen op Gerda de Gier? Ze pikt soms je ogen uit”. Deelnemers kunnen ook zomaar oog in oog komen te staan met een toekomstvoorspeller. Maar of het nu verstandig is om je toekomst te zien….

Deelnemers van Spooktocht Strijen moesten een ticket kopen van €7,- per persoon. De groepen zijn allemaal verdeeld in tijdsloten en zijn niet groter dan 6 personen. De gehele spooktocht duurt tussen de 30 en 45 minuten. Het duister wacht op jullie dus sterkte aan alle deelnemers.

Krijg je niet genoeg van al het scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons naar de 750 leden.