Je leest weleens van die verhalen dat baby’s tijdens de meest rare of bijzondere momenten ter wereld komen. Een echtpaar uit Tennessee overkwam ook zo een bijzonder moment toen hun derde kind besloot om op Halloween ter wereld te komen. De dokter zat namelijk al helemaal in de stemming van Halloween en hun derde kind stond op het punt bevallen te worden door niemand minder dan de Joker uit de Batman-franchise.

De vader moest en zou dit moment vastleggen en delen met andere mensen.

Rond 12:30 uur gingen we naar het ziekenhuis en checkte in. De dokter van Brittany kwam langs om ons te ontmoeten en alles te bekijken.

Toen kwamen we erachter dat hij die dag verkleed was voor Halloween, als de Joker. We vonden het erg humoristisch en waren een beetje opgewonden dat we een baby zouden laten bezorgen door de Joker. Sterker nog, ik zei tegen mijn vrouw dat ik wat gezichtsverf moest gaan halen en haar moest opknappen als Harley Quinn. Helaas deed ik dat niet! Het zou het verhaal zoveel leuker hebben gemaakt!

De dokter kwam rond 16:00 uur terug om te kijken hoe het ging maar de baby was nog niet van plan om ter wereld te komen. Het stel werd alleen gelaten en de dokter ging naar huis om snoep uit te delen en zich om te kleden.

Brittany was om 20.00 uur klaar voor de bevalling, dus de verpleegster belde haar dokter, en tot onze verbazing verscheen hij in volledige Joker-kledij, klaar om onze baby, Oaklyn, ter wereld te brengen. Daar staat mijn vrouw, die de Joker recht in de ogen staart terwijl ze onze baby ter wereld brengt – wat een gezicht!

De volgende dag kwam de dokter nog even langs om te kijken hoe het met moeder en kind ging. En geheel in stijl moest er natuurlijk nog even gegrapt worden:

Sorry dat ik gisteravond niet kon komen. Ik ben blij om te zien dat de bezorging goed is verlopen.

Het stel kreeg een felicitatiekaart, ondertekend met ‘Dr. Joker’.

Krijg je niet genoeg van al het scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons naar de 750 leden.