Na een lange reeks van 24 draaiavonden moest ook Movie Park Germany eraan geloven. De 25ste editie van het Halloween Horror Festival zit er nu dan echt op. Op zondag 12 november 2023 konden bezoekers nog eenmaal genieten van alle freaks en de spookhuizen in het Duitse filmpark. Deze laatste avond had nog wel een verrassing in petto. Monsters namen zoals gewoonlijk het park over, maar deze keer sloeg de sfeer om en werden bezoekers getrakteerd op een heuse kerstparade.

Movie Park Germany pakt dit jaar voor de eerste keer uit tijdens de winterperiode. Het park verlengd het seizoen met een winterevenement genaamd ‘Movie Park’s Hollywood Christmas’. Dit feest loopt van 1 december 2023 tot en met 7 januari op 24 geselecteerde dagen. De mainstreet wordt onder andere omgetoverd tot ‘Christmas Boulevard USA’ en een grote kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken.

Parade

De allereerste editie van deze winteropenstelling mag natuurlijk niet aan bezoekers voorbij gaan. Daarom besloot het park om tijdens het laatste Halloween Horror Festival uit te pakken met extra entertainment in de parade. Zoals gewoonlijk konden bezoekers weer genieten van de meest uiteenlopende griezels maar opeens klonk daar kerstmuziek uit de spiekers. De griezels werden minder eng en de enige echte Kerstman met kerstelfjes sloten zich bij de stoet aan. Met nep sneeuw en de Walking Character S.I.K. omgetoverd tot kerstmascotte kon niemand meer om het nieuwe winterevenement heen.

Bekijk de parade:

Nieuwe spookhuizen Halloween Horror Festival

Bezoekers van het Halloween Horror Festival konden afgelopen editie genoeg nieuws ontdekken in het park. Spookhuis Hostel had ruimte gemaakt voor het nieuwe Murder Museum. Onder de tribune van Studio 6 kon iedereen spookhuis Final Stop ervaren. Movie Park Germany werkte hierbij samen met Haunted Lantern. Daarnaast werd ook spookhuis Secrets of St. Elmo lichtelijk aangepast.

Krijg je niet genoeg van al het scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons naar de 750 leden.