De award winnende real life game ‘The Breakout’ is een ware horror experience. Deze experience wordt nu al 5 jaar georganiseerd door Warrior Events en is elk jaar een groot succes. En dat blijkt wel weer aangezien de maand november al volledig is uitverkocht. Door dit succes heeft Warrior Events besloten om The Breakout het gehele jaar door te organiseren.

Wat kunnen deelnemers nou eigenlijk verwachten van The Breakout? 40 acteurs zorgen ervoor dat de deelnemers het gevoel hebben alsof zij in een film zijn beland. Net als in een film ben zij degene die alle keuzes moeten maken. Zo zijn er allemaal verschillende personages, verhaallijnen en werelddelen te ontdekken. Deelnemers kunnen zelfs op avontuur door geheime kamers.

Gelblasters

Dit jaar is er een compleet nieuwe element. Deelnemers kunnen nu met echte gelblasters op de zombies schieten. En ja, er komt echt wat uit. Deze guns geven echt het gevoel alsof je middenin een zombie apocalypse terecht bent gekomen.

Samenwerking met de grimeurs van de Walking Dead

Om het allemaal nog een stukje realistischer te maken, werkt Warrior Events met de grimeurs van de Walking Dead. Dat klopt, de grimeurs die alle zombies maken voor Disney in de Verenigde Staten. Fun fact: Eén zombie grimeren duurt al ongeveer 3 uur.

Verlaten winkelcentrum

Warrior Events staat bekend om gebruik te maken van bijzondere locaties. Het verlaten winkelcentrum in Meppel staat al een aantal jaren leeg. Het is een 4000m2 winkelcentrum met twee verdiepingen. Er zijn verschillende winkels, een grote passage en ook een verlaten bioscoop. Pas maar op dat je niet verdwaalt.

Real life Gaming Park

Warrior Events gaat in het winkelcentrum het allereerste real life gaming park van Nederland opzetten. Er worden allerlei verschillende games aangeboden in het thema cyberpunk en apocalypse. Later wordt hier meer informatie over uitgebracht.

The Breakout is momenteel uitverkocht. Maar niet getreurd, want vanaf februari wordt deze game het hele jaar door georganiseerd.

Krijg je niet genoeg van al het scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons naar de 750 leden.