De eerste officiële teaser-trailer voor ‘Terrifier 3’ is een paar dagen geleden uitgekomen. Het gruwelijke karakter ‘Art the Clown’ keert wederom terug om op de meest verschrikkelijke manieren slachtoffers te maken. Een eerder uitgebrachte poster liet het al doorschemeren, net als de eerste beelden die je straks krijgt te zien; de volgende Art the Clown film wordt een kerstfilm.

Het is geen verrassing dat er een derde deel van Terrifier zit aan te komen. Op het Filmfestival van Cannes werd dit nieuws dan ook voor de eerste keer officieel bevestigd. De vorige delen vielen bijzonder goed in de smaak en het publiek lijkt geen genoeg te krijgen van Art the Clown. En toch zal iedereen even geduld moeten hebben. De scene in onderstaande teaser-trailer was al opgenomen voordat de stakingen plaatsvonden.

Schrijver en regisseur Damien Leone over de film:

“We gaan een groter budget hebben. We filmen in anamorf breedbeeld, dus ik wil dat het meer aanvoelt als een ouderwetse John Carpenter-film. Het zal nog steeds dat epische gevoel van deel twee hebben, maar nu de toon hebben van deel één met Kerstmis. Het wordt een heel ander beest. Het gaat er anders uitzien. Het zal anders aanvoelen, maar het zal nog steeds alles bevatten waar je van houdt. Maar het zal heel fris zijn. Het zal niet zijn alsof je deel één of twee helemaal opnieuw moet uitzitten.’’

De teaser bevat een twee minuten durende reeks waarin een klein meisje verrast is om in haar huis de Kerstman aan te treffen. Maar is dit ook zo? Het wordt al snel onthuld dat dit Art the Clown is, hongerig naar een bloedbad.

Art the Clown zal chaos ontketenen op de nietsvermoedende inwoners van Miles County terwijl ze op kerstavond vredig in slaap vallen.

Bekijk de teaser-trailer hier:

De productie van Terrifier 3 zal naar verwachting binnenkort beginnen. Het is de bedoeling dat de film op 25 oktober 2023 uit gaat komen in de bioscopen.

Krijg je niet genoeg van al het scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons naar de 750 leden.