Tok tok TOOOOK!!!!
Scare Me komt met een Paas editie! Kom jij deze “gezellige” beestenboel bekijken?

Scare Me komt begint dit jaar al vol horror taferelen. Ze beginnen echter niet aan editie 20, maar editie 19,5. Scare Me, bekend van haar Halloween en horror kerst evenementen, breidt uit met een voorjaarseditie in Paas thema.

Scare Me benoemd dit zelf als editie 19.5, want niet alle attracties zullen open zijn. Zo ontbreken bij deze editie Kill It en The Ride. De attracties: The Mansion, Writer’s Block, Baku en Ship of Souls (S.O.S) zijn wel toegankelijk. Wil je meer informatie over de attracties van Scare Me? Klik dan hier!

De Scare Me Voorjaarseditie is toegankelijk op: 22, 23, 29 & 30 maart.

Het terrein opent alle dagen om 19.30 uur, en de attracties gaan open vanaf 20.00 uur.
Wil je tickets kopen voor de Scare Me Voorjaarseditie? Klik dan hier!

Wil je nu meer Horror, Halloween of gelijkgestemden zien? Join dan onze Discord.