De meeste Halloween events genieten van hun tijd in oktober en de omliggende maanden, maar een paar evenementen draaien ook in andere delen van het jaar. Scare Me zal dit jaar ook in het voorjaar plaatsvinden met hun paas-/voorjaarseditie, en deze editie voegt Scare Me nieuwe merchandise toe.

Scare Me maakt ook al jaren gebruik van een eigen merchandise lijn, waaronder met T-shirts en pins. Dit jaar zal er tijdens de paas editie een nieuw iets aan toegevoegd worden. Er zijn speciale Brickheads in het leven geroepen, speciaal voor Scare Me.

Zo zijn er drie figuren die verbonden zijn aan een aantal attracties. Zo zijn op een foto een piraat, een clown en Demoon te zien. Deze zijn natuurlijk verbonden aan de attracties: Schip of Souls, KILL it en The Mansion.

Deze merch is te verkrijgen op locatie op de draaidagen die plaatsvinden op 22, 23, 29 en 30 maart 2024

Will je tickets voor Scare Me? Klik dan hier!

Wil je nu meer Horror, Halloween of gelijkgestemden zien? Spring dan nu in onze Discord.

Brickheads specially made for Scare Me 19.,5
Foto van de Brickheads