Willen jij en een vriend lekker griezelen in de bioscoop tijdens dé nieuwe horrorfilm “Abigail”? Doe dan mee met onze winactie! ScareZone geeft drie keer twee tickets weg voor deze spannende film. Voor meer informatie en een kans op het winnen van de tickets, ga je naar onze Facebook-pagina, Instagram-pagina of onze Discord!

“Abigail”

Een groep criminelen ontvoert het 12-jarige ballerina-meisje Abigail, de dochter van een machtig figuur in de onderwereld. Voordat de groep het lossgeld van 50 miljoen dollar kan innen, moeten de criminelen 24 uur lang op het meisje passen in een verlaten landhuis. Maar is zij wel echt zo lief als dat ze er uit ziet? Of is er een reden dat het landhuis zo ver van de bewoonde wereld staat?

Abigail poster

“Abigail” is geregisseerd door het gelauwerde regie-duo “Radio Silence”, ook wel bekend van “Ready or Not”, “Scream” (2022) en “Scream VI“. Niet alleen de regisseurs zijn welbekenden. De film zit namelijk vol met bekende filmsterren. Zo spelen Giancarlo Espisito, Angus Cloud, Melissa Barrera, Dan Stevens en Kevin Durand allemaal een rol in deze nieuwe kijk op vampierfilms.

Wil je nog meer weten over de film? Check dan hier de trailer! Abigail is vanaf 18 april 2024 te zien, alleen in de bioscoop!

Officiële trailer van Abigail – 18 april 2024 in de bioscoop

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.