Horror Nights Kalkar, één van de nieuwste Halloween evenementen van vorig jaar, is op zoek naar acteurs voor 2024. Ook zoekt de organisatie naar spookhuismanagers, scare actor trainers en technici.

Eerste seizoen Horror Nights Kalkar

Horror Nights Kalkar was vorig seizoen voor het eerst te bezoeken. Het evenement opende sterk met drie huizen en twee scarezones en introduceerde een hoofdpersonage: Herr Ferdinand Pluton. De organisatoren konden rekenen op gemixte reviews. De unieke locatie van het pretpark en dus het evenement, een oude kerncentrale, zorgde echter voor de perfecte sfeer. Het verhaal was duidelijk en alle huizen en zones waren met het verhaal verbonden, wat zorgde voor eenheid. Men was wat minder gecharmeerd van de tijdsloten voor de spookhuizen die aan de ingang werden uitgegeven. Daar mocht absoluut niet vanaf geweken worden, waardoor veel mensen vaak lang aan het wachten waren op hun volgende ervaring. Of Kalkar hier komend jaar mee doorgaat, is niet bekend.

Scare actors gezocht

Horror Nights Kalkar is op zoek naar acteurs van 18+ die minimaal 3 avonden beschikbaar zijn in de maanden oktober en november. Indien je vaak beschikbaar bent, krijg je de kans op een vaste rol. Als je het juist leuk vindt om te rouleren, kan dit natuurlijk ook. Kalkar zegt liever te zoeken naar iemand met de wil en drive, dan naar mensen met veel ervaring. Je moet je tevens goed in kunnen leven in je rol.

Helpende handjes gezocht

Ook zijn er spookhuismanagers, trainers en technici nodig. Spookhuismanagers begeleiden de acteurs in de huizen en lossen kleine problemen op. De scare actor trainers zullen de acteurs tips en tricks meegeven, zowel voorafgaand als tijdens het evenement. Hiervoor is wel veel ervaring vereist. Technici zullen te hulp schieten bij technische problemen, zoals rookmachines die stoppen met werken of lampen die kapot gaan. Ook hier is ervaring voor nodig.

In ruil voor je aanwezigheid en enthousiasme, biedt Horror Nights Kalkar hun acteurs een vaste vergoeding per avond aan. Ook kan er, als je meer dan 50 kilometer van het pretpark af woont, een overnachting geregeld worden.

Lijkt het jou leuk om te acteren op een unieke locatie tijdens Halloween? Check dan snel de website van Horror Nights Kalkar voor meer informatie.

Krijg je niet genoeg van het scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons richting de 750 leden.