Walibi Holland zoekt scare actors voor de Halloween Fright Nights en de Halloween Spooky Days in 2024.

Wie wordt er gezocht?

Walibi Holland is op zoek naar mensen die vóór 1 oktober 2024 minimaal 18 jaar oud zijn. Voor de Halloween Fright Nights zoeken zij enthousiastelingen die ervoor zorgen dat mensen de longen uit hun lijf gillen. Je kan op verschillende plekken staan, zoals Scarezones en Haunted Houses. Voor de Halloween Spooky Days zoekt het Flevolandse park mensen die met een rijke fantasie verhalen kunnen vertellen. Ook moet je goed kunnen interacteren met de jonge bezoekers. Het castingteam bepaalt uiteindelijk welke rol jij krijgt. Walibi Holland is eveneens op zoek naar event crewleden voor de twee Halloween evenementen. Meer hierover, vind je hier.

Wat biedt Walibi Holland jou?

Het park biedt scare actors voor 2024 een aantal dingen. Walibi biedt je onder andere een hecht team, een tijdelijk contract voor september en oktober, een scaretraining en een marktconform salaris.

Praktisch

De werktijden van Halloween Fright Nights zijn van 13:00 tot 2:00 ‘s nachts. De werktijden van Halloween Spooky Days zijn van 8:00 tot 19:00. Aanmelden kan je tot 1 juni 2024. Je aanmelding zal beoordeelt worden, waarna het team je een uitnodiging stuurt voor een auditie. De audities vinden plaats in mei en juni. Voor meer informatie ga je naar de website.

Eerder bracht ScareZone de data voor de beide evenementen al naar buiten. Walibi Holland heeft een aantal data in november toegevoegd, waardoor het aantal dagen waarop de evenementen te bezoeken zijn, verhoogd is.

Ben jij fan van Walibi Holland en wil jij dat zij onze publieksprijs van 2024 winnen? Stem dan hier op de Halloween Fright Nights!

WIl jij weten wie er nog meer scare actors voor 2024 zoekt? Of wil jij in contact komen met andere Halloweenfans? Check dan onze Discord!