In het najaar van dit jaar keert Traumatica – Festival of Fear terug naar Europa Park in Rust, Duitsland, voor een angstaanjagende ervaring die je niet snel zult vergeten. Van 25 september tot 9 november dompelt dit evenement je onder in een wereld van horror en opwinding, waar monsters tot leven komen en elke hoek gevuld is met duisternis.

Op 7 mei werd een trailer vrijgegeven om een voorproefje te geven van wat je te wachten staat. Deze teaser belooft een inkijkje te geven in de intense en enge atmosfeer van Traumatica.

Het evenement brengt een getalenteerd team van kunstenaars, ontwerpers en acteurs samen om een unieke en angstaanjagende ervaring te creëren. Met elk detail zorgvuldig uitgewerkt, is Traumatica meer dan alleen maar schrik aanjagen; het is een viering van de kunst van het griezelen.

Dus, als je klaar bent om je angsten onder ogen te zien en jezelf onder te dompelen in een wereld van horror en opwinding, markeer dan je kalender en bereid je voor op Traumatica – Festival of Fear in Europa Park.