Kasteel Doornenburg heeft donkere krochten en trappen. Tijdens Halloween is een bezoek voor bangerikken helemaal af te raden. Zaterdag31 oktober hult het kasteel zich in de geschiedenis van de duistere Druïdenburcht. Bereid je voor op verschrikkelijk enge momenten. Vandaar alleen toegang vanaf 12 jaar. Kinderen alleen onder begeleiding van een niet angstige volwassene.

De burcht is gehuld in onheil. Pasgeborenen wisten niet te overleven. In de kelder is het griezelen en ontdek je hoe ze vroeger met personeel omgingen. Hoe werd vroeger op de Druïdenburcht groentesoep gemaakt. Eet er niet van! Huiver van de ingrediënten!
Nieuwsgierig en niet bang? Kom naar de Druïdenburcht en ontdek de geschiedenis en krijg antwoord op de vragen.

Bezoekers worden geacht de coronaregels na te leven. In het kasteel is het dragen van een mondkapje verplicht. Entreekaarten zijn alleen online te bestellen via tickets.kasteeldoornenburg.nl/nl/halloweenstyle/tickets. De kassa is gesloten.
Het aantal kaarten is beperkt en de Museumkaart is zaterdagavond niet geldig.
Halloween duurt van 19.00 tot 22.00 uur. Vanwege corona worden met strikte tijdsloten van 10 minuten gewerkt. Dus kom op tijd!