Walibi Holland opent dit jaar tijdens de Halloween Frights Nights de nieuwe experience ‘Slaughterhouse’. Deze nieuwe experience was al in opspraak voordat hij officieel was aangekondigd. Helaas is deze nieuwe experience nu ook niet voor iedereen toegankelijk.

In ‘Slautherhouse’ ga jij op sollicitatie om te komen werken in dit nieuwe slachthuis. Het team van ‘Butchers’ zoekt versterking. Als het gesprek goed verloopt, kun je meteen beginnen. Trek je werkkleding aan en de bloedspetters vliegen je om de oren.

Bij deze werkkleding zit gelijk de uitdaging. ‘The Clinic’ had naast leeftijdslimiet vanaf 16 jaar ook al een limiet met gewicht en lengte. Boven de 140 kg en langer dan 2 meter kan je deze experience niet beleven. Nu voegt Walibi Holland voor ‘Slaughterhouse’ hier nog een extra limit aan toe. In de ticketshop staat het volgende: “Gasten waarbij de veiligheidsgordel niet op de juiste manier gesloten kan worden kunnen ‘Slaughterhouse’ niet bezoeken.”. Ben je onder de 140 kg, maar wel wat steviger dan is het nog onduidelijk of de veiligheidsgordel wel of niet gaat passen. Dit is iets wat je niet kunt weten op het moment als je een ticket koopt.

Vanwege deze nieuwe regel hebben wij contact opgenomen met Walibi Holland. Zij konden ons melden dat als je als bezoeker aan de gewichts- en lengte-eisen voldoet, het sluiten van de veiligheidsgordel moet lukken. Is dit niet het geval, dan krijgt de bezoeker zijn geld terug.

Meer informatie over de experience zelf is op dit moment nog niet bekend, maar de nieuwe trailer ziet er veel belovend uit:

Het bezoeken van ‘Slaughterhouse’ en de Halloween Fright Nights kan op 8, 9, 15, 16, 20 t/m 23 en 27 t/m 30 oktober 2022. Er zijn maar een beperkt aantal plekken per dag beschikbaar voor deze experience. Tickets zijn online te bestellen via de website.