Terwijl een hittegolf Europa teisterde waren wij te gast in Movie Park Germany tijdens de audities voor het nieuwe Halloween seizoen. In dit artikel een kort verslag en een video van onze dag!

De meeste mensen zullen met 30 graden + niet meteen denken om als scare actor verkleed te gaan en je maximaal te geven om één van de begeerde rollen in het filmpark te bemachtigen. Gelukkig waren er genoeg kandidaten die naar de auditie oproep kwamen. In Movie Park Germany is het gebruikelijk om zelf je kostuum en grime te regelen tijdens de audities, er zijn dus geen professionele grimeurs daar die je kunnen helpen zoals bijvoorbeeld bij Toverland of Walibi Holland wel het geval is.

Buiten een goede performance neerzetten is het dus ook handig om basis vaardigheden te hebben om jezelf te kunnen grimeren. Uiteraard kunnen collega’s je misschien met kleine dingen helpen, maar het meeste moet echt vanuit jezelf komen.

Ook Nederlanders welkom als scare actor bij Halloween Horror Festival

De auditanten kwamen af op een oproep voor een betaalde baan als scare actor. Volgens Manuel Prossotowicz zijn er helaas amper Nederlandse scare actors dit is onder meer te horen in een aflevering van ScarePod. (klik)

Volg Scare Network!

Wil jij nou weten hoe zo’n auditie er nu aan toe gaat? Bekijk dan onderstaande video. Heb je nog vragen? Stel deze gerust op onze socials of in onze discord server. Scarezone is onderdeel van Scare Network. Op de website van Scare Network kun je alle links naar je favoriete Halloween-websites vinden.

Vergeet je niet te abonneren op het YouTube-kanaal van Scare Network? Zo kunnen wij in de toekomst nog meer video’s voor jullie maken. Abonneren kun je hier doen.