De Halloween Fright Nights bezorgd bezoekers een intense avond. Speciaal voor bezoekers die nog meer willen heeft Walibi Holland de oplossing. Blijf overnachten en laat je volledig onderdompelen in deze beleving. Dat klopt, After Dark keert na twee succesvolle edities weer terug.

Het nieuwe thema van dit jaar is ‘Symphony of Screams’. Wat dit precies gaat betekenen voor After Dark is nog niet bekend.

De omschrijving van After Dark luidt als volgt:

”Na een helse avond Halloween Fright Nights verlang jij alleen nog maar naar een heerlijk bed en een welverdiende nachtrust… maar wees gewaarschuwd. De gitzwarte duisternis is dichterbij dan je denkt. Weet jij Darkness te overwinnen of word jij een van zijn volgelingen? Boek nu een van de 7-persoons After Dark huisjes en bereid jezelf voor op een gruwelijke exclusieve overnachting. Boeken is op eigen risico!”

After Dark is altijd inclusief:

⬤    Een dag toegang tot Halloween Fright Nights

⬤    Exclusieve After Dark experience

⬤    Een gruwelijke overnachting

Vanaf € 99,- per persoon

Alle overige experiences zullen op een later moment naar buiten worden gebracht. Hou daarbij ScareZone goed in de gaten.

Bezoekers kunnen dit jaar wederom op 12 dagen terecht in Walibi Holland voor een flinke dosis horror. Van 7 tot en met 29 oktober kunnen liefhebbers op geselecteerde dagen de Halloween Fright Nights bezoeken. Afterdark is te boeken via de website van de Halloween Fright Nights

Kan je niet genoeg krijgen van de Halloween Fright Nights of andere spannende attracties en events? Praat en lees dan zeker mee in onze Scare Discord Server.