Goed nieuws voor alle fans van de Halloween Fright Nights in Walibi Holland. De campagne van het grootste Halloween-evenement van Nederland is begonnen. Het thema van dit jaar is ‘Symphony of Screams’.

Dirigent Eddie heeft zijn orkest van freaks klaarstaan voor zijn meest gruwelijke optreden ooit. Een harde gil, een brute schreeuw, een angstaanjagende kreet. De marteling is begonnen en het geschreeuw gaat door merg en been. Voor Eddie klinkt het als muziek in zijn oren. Gil jij mee? Wie weet ben jij zijn nieuwe slachtoffer. Beleef deze oktober de angst en horror van Halloween Fright Nights ‘Symphony of Screams’.

Entreetickets nu al te bestellen via de website voor €29,50 voor de donderdagen, vrijdagen plus het eerste weekend. Voor de rest van de dagen geldt er een prijs van €32,50.

Alle experiences zullen op een later moment naar buiten worden gebracht. Hou daarbij ScareZone goed in de gaten.

Bezoekers kunnen dit jaar wederom op 12 dagen terecht in Walibi Holland voor een flinke dosis horror. Van 7 tot en met 29 oktober kunnen liefhebbers op geselecteerde dagen de Halloween Fright Nights bezoeken.

Kan je niet genoeg krijgen van de Halloween Fright Nights of andere spannende attracties en events? Praat en lees dan zeker mee in onze Scare Discord Server.