About

Over ons team

We help you to find where to get scared!

Dennis van Breukelen

Oprichter, Tech, Editor

Dennis is al jaren actief binnen de scare industrie in Nederland. Na jaren als scare actor gewerkt te hebben, heeft hij zelf verschillende scare events georganiseerd in Nederland. Hierdoor weet hij maar al te goed hoe de scare industrie in elkaar zit. Jaarlijks bezoekt hij zoveel mogelijk evenementen om zo op de hoogte te blijven van de industie. Wat is nieuw, wat werkt en wat werkt niet.

Elieke van Til

Editor

Elieke is al jaren fan van Halloween, en is van mening dat het groter moet worden binnen Nederland. Het doet haar dan ook een groot genoegen dat het elk jaar weer een beetje meer wordt. De afgelopen twee jaar loopt ze in de halloween periode binnen- en buitenland af om de verschillende events te bezoeken. Elieke is niet iemand die snel schrikt, schrikt ze wel dan hebben de oprichters van een event hun werk goed gedaan.

Evenementen

Ons doel is om een zo compleet mogelijk beeld te verzamelen van scare evenementen in en om Nederland. Op de hoogte te blijven van de laatste nieuws en ontwikkelingen.

U

Reviews

Onze reviews zijn naar de mening van de schrijver. Ook gaat het hier altijd om een momentopname. Zijn er vragen of opmerkingen over de review neem contact op met de schrijver hoe hij tot zijn of haar mening is gekomen.

Beeldmateriaal

Het beeldmateriaal is eigendom van de evenmenten of van scarezone. Indien dit niet het geval is staat er anders vermeld bij het artikel. Wilt u gebruik maken van het beeldmateriaal neem contact met ons op.

Scare Industrie

Scare Zone is bedoelt om de scare industrie in Nederland een warm hart toe te dragen. Door evenementen bij elkaar te brengen en bezoekers te laten zien dat er verschillende evenmenten zijn door het hele land.

Recent Blog Posts

Learn from the top thought leaders in the industry.

Horror Zone team zoekt versterking

Altijd al mee willen werken aan een scare evenement, maar dan niet als acteur? Dan is dit nu je kans.   De Horror Zone in Best is opzoek naar vrijwilligers om hun (productie)team te verstreken.    Het gaat om de volgende functies: Marketing Manager Contact- &...

Word jij scare actor in Toverland?

Het auditie seizoen is nu echt begonnen. Na Walibi Holland heeft Toverland vandaag ook zijn audities voor het 2019 seizoen aangekondigd.   Heb jij altijd al eens in de huid van een gruwel willen kruipen en mensen de stuipen op het lijf willen jagen? Dan is dit je...

Werken als monster bij de Halloween Fright Nights

Hou jij er van mensen bang te maken? Ben je jaloers op de acteurs van de Halloween Fright Nights? Wil jij ook in een van de haunted houses of scare zones staan? Dan is dit je kans! Vanaf vandaag is het weer mogelijk om je in te schrijven voor de jaarlijkse audities...

Don't Be Shy. Get In Touch.

Als je zin hebt om mee te werken aan dit platform. Of ben je opzoek naar mensen in de scare industrie neem dan contact met ons op.

About

Scare Zone is een platform om de Scare Industrie te promoten. Halloween, Spookhuizen, Hauntes Houses, Scare Zones, Scare Actors en nog veel meer passeren de revue.
Wil je meer weten, heb je een event of wil je mee schrijven neem dan contact met ons op.

Recent Videos

Loading...