Over ons team

We help you to find where to get scared!

Dennis van Breukelen

Oprichter, Tech, Editor

Dennis is al jaren actief binnen de scare industrie in Nederland. Na jaren als scare actor gewerkt te hebben, heeft hij zelf verschillende scare events georganiseerd in Nederland. Hierdoor weet hij maar al te goed hoe de scare industrie in elkaar zit. Jaarlijks bezoekt hij zoveel mogelijk evenementen om zo op de hoogte te blijven van de industie. Wat is nieuw, wat werkt en wat werkt niet.

Beau Mekkelholt

Brigitte van der Veldt

Tech, Editor

Brigitte raakte vanaf 2009 steeds meer geïnteresseerd in attractieparken en events. Later kwam ze te werken in een groot attractiepark en leerde ze daar het bijbehorende Halloween evenement nog beter kennen. Hier groeide dan ook de liefde voor Halloween, het scaren en het entertainen van mensen. Nu is ze elk laatste kwartaal wel ergens in het land in verschillende rollen te vinden. Ook bezoekt ze zelf graag Halloween evenementen. Door haar scherpe blik en oog voor detail bezoekt ze het liefst events waar de totaal beleving klopt en waar met veel liefde en passie aan het event is gewerkt.

Davy Sloot

Editor

Davy volgt al 15 jaar de nieuwtjes en ontwikkelingen in de pretpark industrie. Halloween krijgt hierbij een steeds belangrijkere rol en stijgt al jaren in populariteit. Het doel is om de rest van Nederland te laten zien dat er buiten deze parken ook ontzettend veel goede evenementen te vinden zijn.

Michelle Hof

Remco Kervel

SEO, Editor

Remco is al meer dan 15 jaar actief in de scare industrie. Je kunt hem vinden als scare actor in pretparken of bij evenementen in het land. Ook duikt hij wel eens op in de organisatie van een evenement. Evenementen bezoeken is ook één van zijn hobby’s.

Evenementen

Ons doel is om een zo compleet mogelijk beeld te verzamelen van scare evenementen in en om Nederland. Op de hoogte te blijven van de laatste nieuws en ontwikkelingen.
U

Reviews

Onze reviews zijn naar de mening van de schrijver. Ook gaat het hier altijd om een momentopname. Zijn er vragen of opmerkingen over de review neem contact op met de schrijver hoe hij tot zijn of haar mening is gekomen.

Beeldmateriaal

Het beeldmateriaal is eigendom van de evenementen of van ScareZone. Indien dit niet het geval is staat er anders vermeld bij het artikel. Wilt u gebruik maken van het beeldmateriaal neem contact met ons op.

Scare Industrie

ScareZone is bedoelt om de scare industrie in Nederland een warm hart toe te dragen. Door evenementen bij elkaar te brengen en bezoekers te laten zien dat er verschillende evenmenten zijn door het hele land.

Don't Be Shy. Get In Touch.

Als je zin hebt om mee te werken aan dit platform. Of ben je opzoek naar mensen in de scare industrie neem dan contact met ons op.