Over ons team

We help you to find where to get scared!

Elmar Wouters

Manager, Developer

Elmar is buiten regulier themapark bezoeker, een groot fan van Halloween experiences.

Zijn doel is om zoveel mogelijk nieuwe technieken, diensten en andere leuke services met elkaar te verbinden.  Ook is hij met het Scare Event zeer actief.

Dennis van Breukelen

Oprichter, Developer, Editor

Dennis is al jaren actief binnen de scare industrie in Nederland. Na jaren als scare actor gewerkt te hebben, heeft hij zelf verschillende scare events georganiseerd in Nederland. Hierdoor weet hij maar al te goed hoe de scare industrie in elkaar zit. Jaarlijks bezoekt hij zoveel mogelijk evenementen om zo op de hoogte te blijven van de industie. Wat is nieuw, wat werkt en wat werkt niet.

Marciano Duut

Manager, Audio Engineer, Editor, Scare Discord Moderator

“Duut” is een Scare Actor met een liefde voor audio en sound design.

Het samenbrengen van de community en de scare industrie zien groeien is wat Duut graag ziet.

Floor Insulani

Editor, Social Media

Damian van Haperen

Editor

Trishtan Rom

Editor

Michelle Hof

Editor (Scare Kids)

Werner Finke

Adviseur

Nicole van der Linde

Adviseur, Account Manager (Scare Event)

Evenementen

Ons doel is om een zo compleet mogelijk beeld te verzamelen van scare evenementen in en om Nederland. Op de hoogte te blijven van de laatste nieuws en ontwikkelingen.
U

Reviews

Onze reviews zijn naar de mening van de schrijver. Ook gaat het hier altijd om een momentopname. Zijn er vragen of opmerkingen over de review neem contact op met de schrijver hoe hij tot zijn of haar mening is gekomen.

Beeldmateriaal

Het beeldmateriaal is eigendom van de evenementen of van ScareZone. Indien dit niet het geval is staat er anders vermeld bij het artikel. Wilt u gebruik maken van het beeldmateriaal neem contact met ons op.

Scare Industrie

ScareZone is bedoelt om de scare industrie in Nederland een warm hart toe te dragen. Door evenementen bij elkaar te brengen en bezoekers te laten zien dat er verschillende evenmenten zijn door het hele land.

Don't Be Shy. Get In Touch.

Als je zin hebt om mee te werken aan dit platform. Of ben je opzoek naar mensen in de scare industrie neem dan contact met ons op.