Walibi Holland is op zoek naar scare actors voor Halloween Spooky Days en Halloween Fright Nights. Het park zoekt naar personen die een killer timing hebben en ook te allen tijde in karakter kunnen blijven. Geïnteresseerden die minimaal 18 jaar oud zijn kunnen zich opgeven.

Zet jij Walibi Holland geheel op z’n kop als angstaanjagende zombie, bloeddorstige vampier of doorgedraaide patiënt? Laat jij onze gasten huilen van angst…? Of ben jij juist die vogelverschrikker of stoere piraat die supergoed met kinderen om weet te gaan en ervoor kan zorgen dat zij een spooky, maar super leuke dag krijgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Scare Actor

Als scare actor kom je terecht in een Scarezone of Haunted House welke op verschillende plekken op het park te vinden zijn. Scare actors kunnen verschillende transformaties geven en staan stevig in hun schoenen. Dit jaar dien je minimaal 9 dagen beschikbaar te zijn, om mee te kunnen doen in het park in Biddinghuizen.

Lijkt dit je wat?
De audities vinden plaats op 16 t/m 19 mei & 23 t/m 26 mei in verschillende tijdsvakken. Je kunt je tot en met 14 mei aanmelden.

Bekijk de vacature

2024

Dit jaar kan je de Halloween sferen 15 dagen lang proeven in het Walibi Holland. Halloween Spooky Days is gericht op monsters van 6 tot en met 12 jaar. Voor de Halloween Fright Nights is een adviesleeftijd van 16 jaar en ouder.

Wil je nu meer Horror, Halloween of gelijkgestemden zien? Join dan onze Discord.