Over anderhalve maand is het weer zover: het Scare Event! Dit jaar vindt het evenement wederom plaats in Avonturenpark Hellendoorn.

De Early Bird tickets zijn vanaf vandaag beschikbaar. Voor €39,95 kan jij er al bij zijn! Deze speciale actie loopt tot en met 18 april 2024, dus wees er snel bij. Na deze datum zal de prijs verhoogd worden naar €44,95.

Geniet van een hele dag in Avonturenpark Hellendoorn: bezoekers van het Scare Event mogen vanaf 10:30 het park al in! Bezoek vanaf 17:30 de Scare Markt en luister onder andere naar boeiende presentaties van meerdere sprekers. Wederom kunnen gasten tijdens de pauze een spookhuis van Hellendoorn bezoeken. Wie deze sprekers zijn, hoor je binnenkort van ons hier op de site!

Ook dit jaar zullen de Scare Awards weer uitgereikt worden. De juryleden zijn al hard bezig met jureren en ook jij kan binnenkort je stem uitbrengen voor de publieksprijs! Houd onze sociale media hiervoor in de gaten!

Award Scare Event 2024

Zin in een snack? Verzeker je jezelf van een lekkere maaltijd met onze snackvoucher. Deze kan extra bij het ticket besteld worden.

Gaandeweg zullen we steeds meer bekend maken over de verschillende standhouders, presentatoren, dus houd onze socials goed in de gaten! Ook hebben we dit jaar iets nieuws en exclusiefs op de planning staan! Wat dit gaat inhouden, kunnen degenen met een oplettend oog al vinden op de website!

Tickets voor het Scare Event zijn beschikbaar op www.scareevent.nl! Be there, or be scared!

Wil je nu meer Horror, Halloween of gelijkgestemden zien? Join dan onze Discord.