Darkpark komt met een gloednieuwe experience genaamd Wasteland Rebellion. Deelnemers lijken naar het jaar 3022 af te reizen om de mensheid te redden van de ondergang. Afhankelijk van welke missie er gekozen wordt, beleven deelnemers een andere kant van het avontuur. Na het spelen van beide missies wordt het echte verhaal achter het uitsterven van de mensheid duidelijk.

Missie 1

Een vooruitstrevende corporatie is in het geheim begonnen met het invriezen van mensen. Duizend jaar later moeten ze noodgedwongen de ingevroren lichamen ontdooien om een leger te vormen dat hen kan helpen in de strijd tegen rebellen die een DNA-streng in hun bezit hebben die essentieel is voor het voortbestaan van de mensheid.

Missie 2

Een groepje verzetsstrijders uit het jaar 3022 is teruggekeerd naar het heden om medestanders te rekruteren voor hun strijd tegen een onzichtbare vijand die het voortbestaan van de menselijke soort bedreigt. Met hun mobiele tijdmachine reizen ze af naar een verlaten terrein waar de onvermijdelijke nederlaag op hen wacht.

Tickets

De kaartverkoop is nog niet gestart maar geïnteresseerden kunnen zich al wel inschrijven op de wachtlijst. Er kunnen 1 tot 10 spelers per missie deelnemen. De experience duurt 1 uur en kost €25,- per persoon. Inschrijven kan hier.

Darkpark kwam donderdag 24 maart met een teaser naar buiten met de tekst: ”Next Monday, history will be rewritten… The question is, what will your role be?”

Darkpark staat erom bekend om een volledig nieuwe draai aan escape rooms te geven. De escape rooms ‘The End’ en ‘Stay in the Dark’ zijn door liefhebbers uit binnen- en buitenland uitgeroepen tot de absolute top van de wereld. Naast de escape rooms kunnen liefhebbers ook ‘Home Adventures’ games spelen. Dit zijn bekroonde escape room games om thuis te spelen. Meer informatie over Darkpark is te vinden op de website.

 

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.